Неделя, 07 юли 2024

07.07.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 7 юли: През този ден ви очаква радостна среща с важни хора

Овен

Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордеeте от факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че зарад него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Телец

Мобилните телефони са едно от най-големиоте постижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас , Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един вид въже за връзване, тъй като домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с жизнено важни (по тяхна сметка) неща. Съветът е от време на време да не отговаряте на позвъняванията на членовете на семейството.

Близнаци

Денят няма да е особено успешен за Близнаците, тъй като слабостите и грешките на представителите на знака, ще се набиват на очи. Няма да е лесно да убедите хората, че сте способни на много неща, защото пропуските Ви помнят всички, а постиженията по някаква причина остават без внимание. В обкръжението си вероятно ще намерите човек, който е имал пръст в разпространената за Вас клеверническа информация. Денят е благоприятен за нови запознанства, като ще съумеете бързо да придобиете вярна представа за хората, с които имате работа. Романтични увлечения са малко вероятни.

Рак

През този ден Ви очаква радостна среща с Ваш отдавнашен поклонник, когото не сте виждали от преди хиляди години. Възможно е, ако трябва да се разчита на Вашата воля, да не бихте го видели още толкова години, но съдбата въобще не се съобразява с Вас. Затова, макар и да Ви е съвсем неприятно да видите това лице, съберете търпение и се усмихнете. В края на крайщата всичко това не е за дълго.

Лъв

През последните няколко дни голяма част от времето си сте прекарали пред огледалото, опитвайки се да видите, дали на челото Ви не е написано нещо такова, което привлича глупаците и неудачниците?.. По някакви причини такива хора просто кръжат около Вас, обсаждайки Ви със своите оплаквания , молби за помощ и обещания, че следващия път ще се справят по-добре, дори и да ги виждате за пръв път в живота си. Отпуснете се. Всички имат такива периоди и сега е Ваш ред. Просто казвайте „не”, обръщайте се и заминавайте…

Дева

Днес Вашият любим човек ще стане щастлив притежател на особени права и правомощия, каквито по отношение на Вас няма никой друг човек, в този огромен свят. Остава да се надявате, че той ще се разпореди с полученото съкровище внимателно и разумно, както подобава на Вашата половинка…

Везни

Предстоят Ви няколко сериозни изпитания, и звездите са Ви подготвили не малко съблазни и изкушения. Ще успеете да не се поддавате на провокациите на съперниците и конкурентите, но да се съпротивлявате на близките, които се опитват да Ви манипулират, ще бъде доста по-трудно. Има финансови въпроси, които изискват незабавно разрешаване. Отнесете се към тях сериозно, без да разчитате на късмет. Ситуацията изисква спокойни размисли и никакви внезапни приумици не са нужни. Вечерта е подходяща за общуване с приятели или романтични срещи.

Скорпион

През този ден на Вашия любим човек ще се иска, да порази въображението Ви с нещо особено, запомнящо се и неповторимо. Главното за Вас е, да сте максимални искрени с него. Всеки опит да го измамите или да му представите желаното за действително, ще бъде моментално разкрит, показан и наказан. Защо са Ви такива последствия?

Стрелец

Днес на Вашия любим човек ще бъде доста сложно да се справи с тези задачи, които сте му поставили и за целта ще си потърси съдействие отвън. Ако по принцип не искате чуждите хора да са посветени във Вашите проблеми, трябва да се уговорите още сега.

Козирог

Звездите през този ден ще бъдат безжалостни към стеснителните, готови да се изчервяват за щяло и не щяло хора. Ако поради своята младост или недоглеждане на родителите сте попаднали в тази категория, по- добре не общувайте много с хората. Дори и най- добрите Ви пориви, ще бъдат жестоко осмени.

Водолей

Ще изпитате силно желание днес да пожалите своя любим човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то саъвсем скоро… Имайте предвид, че много мъже възприемат жаленето като унижение на тяхното достойнство. Преди да дадете воля на чувствата си, убедете се, че Вашата половинка не смята така…

Риби

Благоприятен ден за търсене на съюзници и помощници, за водене на преговори и за подписване на договори за сътрудничество. Много сте предвидливи и затова правите разумни и реални планове, които няма да е трудно да реализирате в живота. Много хубав ден за преговори с влиятелни хора, потенциални инвеститори и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте успели да се затъжите. Ще Ви зарадва съобщение, получено от друго населено място. Възможно е кратко но приятно пътуване.

c