Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 16 април - Чуден ден: Тези зодии откриват щастието

Овен

Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания – обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Телец

Понякога най-доброто нещо, което може да направите е, да не правите нищо, особено когато се отнася за любовта. Ако сте зашеметени от вниманието, което някой Ви оказва, постарайте се , да не го показвате. Ако нещата върват нататък, даже си дайте вид, че нищо не Ви е направило впечатление. Сега не е време да ускорявате събитията. Особено не трябва да форсирате развитието на нови отношения. Не правете грешния извод, че трябва да поощрите този човек или да го зарадвате с положителен отклик. Позволете му известно време да се повари в собствен сос.

Близнаци

Не лош ден за онези, които са в състояние да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано създадени планове се крие ключа на успеха в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкова по-добре. Възможни са трудности в общуването, даже с хора, които отдавна и добре познавате. Точно за това става безсмислено обсъждането на някакви сериозни въпроси: тоя ще доведе само до разногласия и обиди. Вечерта са възможни неочаквани визити, които ще Ви развълнуват.

Рак

През днешния ден Вашият любим човек ще поиска да си направи с Вас някакъв експеримент. Дали ще се съпротивлявате на това , или не, си е абсолютно Ваша работа. Няма да Ви боли, но интерес към експеримента е твърде вероятно да се събуди.

Лъв

На Вашия любим човек днес няма да е лесно да вземе някакво важно решение, което до голяма степен ще се отрази на отношенията Ви с него. За съжаление Вие с нищо няма да може да му помогнете. Е, освен че може да тъгувате за него… Той трябва да направи всичко сам.

Дева

Денят е благоприятен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи желание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете успехи, ако действате планирано. Днес сте изпълнени с енергия, много сте активни и може да поемете много и разнообразни задачи. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В личните отношения всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.

Везни

Днес не си заслужава да подавате на своя любим човек дори и най-малкия повод за ревност. Искрата може да се разгори в такъв пламък, че дфа стане страшно не само на Вас, а и на тези , които ще имат нещастието, да се окажат недалече от Вас.

Скорпион

Никой не обича да страда, но понякога всички страдат. И даже може да се окаже полезно. Например, ако знаете, че трябва да пострадате за своето изкуство, краиера, отношения, и се окаже, че въпреки всичко заслужавате да го направите, отношенията наистина означават много за Вас. Знаенето на този факт може да усили Вашата целеустременост и видимо да увеличи вероятността, да получите желаното.

Стрелец

Май-вече Ви е необходимо, да излезете от своите национални граници. Никога не са Ви мамили толкова чуждите земи, обичаи и начин на живот. Освен това просто изгаряте от нетърпение да си купите разговорник и да започнете да се приготвяте. Важно е да решите до колко е сигурен транспорта за пътуване, за да можете веднага да изчезнете. През втората половина на деня шма възможност да получите неочаквано предложение за пътуване.

Козирог

Ще успеете да постигнете успех във важна работа, с което ще изпреварите конкурентите. Само имайте предвид, че от Вас днес ще се изискват много усилия и настойчивост. Бъдете по-решителни и не отстъпвайте, без да губите увереност в себе си. Ще получите онова, към което се стремите. Денят е подходящ за творчески занимания и обучение. Общуването с близките няма да е лесно, но все пак ще успеете да запазите добрия тон. Откажете се от идеята за далечно пътуване или големи покупки, тъй като сега момента не е достатъчно благоприятен. Правете си планове! Те ще се окажат съвсем реални.

Водолей

Днес Ви предстои да вземете някакво отговорно решение, което до голяма степен ще даде отражение на благополучието на Вашия любим човек, без значение дали искате това, или не. Затова преди да кажете окончателната си дума по даден въпрос, цели двадесет пъти претеглете всички „за” и „против”.

Риби

Да се промени миналото е невъзможно, та затова трябва да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте направили (или не сте направили), ще се размие във времето, а това означава, че е дошло време да гледате напред и да оставите всички лоши спомени зад гърба си. Докато изчаквате да утихнат всички отрицателни емоции, Вашето търпение ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат , ще Ви отвлекат от неподходящите мисли по най-добър начин. Срещайте се с приятели и непрекъснато си напомняйте, че Ви очаква прекрасно бъдеще.

c