Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 20 април: Успешен ден! Късмет и печалби очакват зодиите

Овен

Изпълнението на професионалните задължения ще изисква от Вас значителни усилия. Бъдете готови за преодоляване на препятствия, възникващи по най-непредсказуем начин на пътя Ви. Възможни са трудности в общуването, конфликти с партньори, колеги или ръководители. Не взимайте ставащото близко до сърцето си и се старайте да запазите спокойствие дори в моменти, когато по Ваш адрес ще звучат лишени от всякакво основание упреци. Свободното си време е най-добре да прекарате с хора, които познавате от отдавна. Работата е в това, че новите познати могат да Ви „спретнат” неприятни сюрпризи. Романтичните отношения са стабилни. Ако в последно време сте имали период на разправии и разногласия, ще може да разрешите проблемите си.

Телец

За Вас този ден не е особено интересен. Нито нови перспективи ще открие, нито ще се ознаменува с някакви сериозни проблеми. Спокойно се занимавайте със започнати по-рано работи, въвеждайте ред в документи и със своята обичайна акуратност проверявайте чуждите изчисления. Ако сте на ръководна длъжност, много внимателно следете работата на подчинените си. Общуването с Вас ще даде на много хора усещане за спокойствие и душевен комфорт, и затова не е чудно, че ще привличате най-различни хора. Вечерта ще почувствате, че сте загубили не малко жизнена енергия. Легнете си по-рано, за да успеете да попълните енергийните си запаси.

Близнаци

Конфликтите Ви нямат никакво сериозно основание. Вие се карате просто така, не поради каквото и да било, изкарвайки лошото си настроение на най- близкия за Вас човек. И той Ви отговаря с взаимност. Може би си заслужява, да направите първи крачки към примирие, а следващия път, когато Ви се прииска, да кажете нещо подобмо, няма да е зле да премълчите.

Рак

За Вас този ден ще бъде много успешен, и то – във финансово отношение. Възможно е повишаване на заплатата, или поява на допълнителен източник на доходи, а не са изключени и изгодни сделки. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате конкуренти и бързо ще намирате изход от сложни ситуации. Ще Ви радва общуването с близките: отношенията остават все така хармонични, а може и да стигнете до пълно взаимно разбиране. Новите запознанства, за съжаление, няма да оправдаят очакванията, тъй като ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв

Денят ще се подрежда не много благоприятно. Затова ще попаднете в ситуация, която ще Ви принуди да направите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно лично за Вас – собствените принципи или интересите на много близък човек. Самата ситуация ще Ви действа угнетяващо, като същевременно ще чувствате, че Ви подтикват именно към това решение, което изглежда най-малко привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат възможност да „разпуснете” и ще способства пробуждането на интуицията.

Дева

Вашата задача за днес е да планирате съвместния ви живот за месец напред. Да определите точната дата, от която Вашия любим човек трябва да Ви обича още повече, е доста трудно, но да решите кога заедно ще отидете на театър, кино или изложба, е напълно по силите ви. Само си запишете всичко, че иначе ще забравите.

Везни

Това е ден на много силно раздразнение. Причините за него може да бъдат разнообразни – от ежедневни трудности от типа на транспортни проблеми, до глобално недоволство от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността – това е Вашата програма –минимум за този ден. Докато не я изпълните, няма да Ви радват нито професионалните успехи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били семейни събития. Бъдете много внимателни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично днес Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион

Дори и никога до сега да не сте вярвали в любовта от пръв поглед, днес ще се наложи да повярвате, защото точно таква любов ще Ви се случи! Дали Вие ще се влюбите, или във Вас ще се влюбят, но при всички положения никой няма да бъде в състояние да даде логично обяснение на онова, което Ви се случва…

Стрелец

Днес настроението няма да бъде много стабилно. У Вас ще се появи желание да научите нещо ново и да се покажете от неочаквана страна. Добре ще преминат срещите Ви с приятели и е важно през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е възникване на нови идеи за творчество, но ще бъде доста сложно те да се развият, защото много ще се отвличате по други задачи.

Козирог

Днес ще демонстрирате рядка разсъдливост и спокойствие . Дайте си сметка, че нежните чувства и хладния разум не може да съчетаете по никакъв начин, и никой не може да издаде Указ, как да се направи това. Бъдете предпазливи и знайте, че в даден момент даже може да стане нужно да бъдете и малко актьот или актриса…

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби

Този ден има само един явен недостатък – за Вас той е прекалено скучен. Представителите на Вашия знак мечтаят за нещо особено, забележително, запомнящо се, но днес не може да очаквате нищо подобно. Какво пък, ще трябва да се примирите с еднообразието, защото по никакъв начин не можете да го оцветите в някакви ярки краски. Вероятни са малки загуби и са възможни непланирани разходи. Към това трябва да се отнасяте спокойно. Лишавайки се от нещо във финансов или имуществен план, придобивате нещо важно в сферата на емоциите.

c