Неделя, 28 април 2024

28.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 17 юли: Ден за правилните решения – тези зодии да внимават

Овен

През този ден не може да сте напълно уверени в това, че целите Ви са правилни, а плановете – изпълними. Може също и да се съмнявате в някои от своите приятели и партньори и да ние ги считате за хора, заслужаващи доверие. Прекрасно се справяте с възложените Ви задължения, ще се чувствате удовлетворени от свършената работа или от общуването, ако се опирате на своите предишни знания и умения, а и на минали професионални или приятелски връзки. Новите замисли, породени през това денонощие, може да се окажат двойнствени и неясни.

Телец

В никакъв случай не трябва да се съмнявате в своите способности! В препълнения Ви график няма място за съмнение. Освен това те са напълно неоснователни. Вие не само ще можете моментално да разгледате потенциалните проблеми и конфликти, но ще съумеете и да покажете начин за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента , когато ще постигнете своето и ще дарите на ситуацията своето неповторимо очарование.

Близнаци

Не бързайте да давате обещания! После ще се наложи да удържите на думата си, желанието Ви да направите това скоро ще изчезне. Сами разбирате , до какво може да доведе това във Вашите отношения. Така че, ако искат нещо от Вас , то меко , но решително кажете „не”.

Рак

Настойчивостта е изкуство, което се овладява изключително трудно, но Вие сте доста напред по пътя за постигане на майсторството! Още с виждането на първия резултат, сте открили силен стимул. Споделете получените знания с човек, който в момента изпитва сериозни трудности. На него не му достига търпение, за да преодолее този сложен отрязък от жизнения си път, и много се нуждае от одобрение. Поговорете с него, изхождайки от собствения си опит, но бъдете предпазливи и се въздържайте от нравоучения. Поощрете го в по-нататъшните настойчиви опити – нали всяка крачка го доближава до достигане на целта.

Лъв

Общуването с приятели, в това число и с бивши съмишленици, може да стане важна съставляваща на Вашите планове за деня. Може да се върнете към отдавнашни оригинални увлечения и още веднъж да им намерите оригинално приложение. Целеустременост, необичайност, професионализъм, както и опора в авторитетни връзки, могат в съшото време да бъдат много по-ефективни за Вас, отколкото опитите Ви да включите личното си обаяние. Деловитост може да се прокрадне даже и в най-романтичните Ви отношения. Но не трябва да забравяте за Съдбата, защото именно тя ще способства за Вашите успехи.

Дева

Днес трябва да се държите просто и елегантно, без каквато и да било претенциозност и позьорство.Те само биха отблъснали Вашия любим човек, което пък би с е отразило страшно зле на отношенията Ви с него. Само простота, откритост и искреност биха били уместни.

Везни

Даже и да Ви се струва, че Вашия любим човек напълно е загубил бдителността си, не трябва да се опитвате да го излъжете или надхитрите. Тайното, така или иначе, все някога ще стане явно, и Вие с неудобство ще си спомняте този ден. Всяка неправда ще променя вашите отношения само към по-лошо.

Скорпион

Книгата, която ще Ви попадне днес, ще се окаже много полезна и коренно ще преобърне представите Ви за това, какви трябва да бъдат идеалните любовни отношения. Постарайте се максимално да сте в съответствие с прочетеното, без да съсипвате нито собствения си живот, нито живота на Вашия любим човек.

Стрелец

Не решавайте днес всичко, вместо своя любим човек. Той е в състояние и самостоятелно да вземе решение, а отгоре на това може да го направи по оригинален и неочакван от Вас начин. Използвайте още един шанс, за да опознаете по-добре своята втора половинка!

Козирог

Днес на Вашия любим човек много ще му се иска да Ви припомни за някои не съвсем приятни моменти от съвместното ви минало. Макар че няма да имате никакво желание за това, все пак се опитайте да си ги спомните. Дори и от своите истории понякога е полезно да си извличаме поука.

Водолей

Хубав ден за работа, а и за всички други обществено-полезни занимания. Не трябва да очаквате възнаграждение за своя труд : дайте воля на алтруистичните си пориви и помогнете на другите, без да очаквате нищо в замяна. Звездите ще се погрижат, за да не бъдат усилията Ви напразни. В развлеченията трябва да си знаете мярката, а и с някои вредни привички трябва да се разделите. Романтичните отношения могат да се развият не съвсем така, както би Ви се искало. Възможни са прекалено много емоции, и то – не винаги положителни. Не губете главата си! Използвайте своето умение да анализирате ситуацията и да направите верни изводи, за да решите как да действате по-нататък. При всички положения прибързаността е крайно нежелателна.

Риби

Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – около Вас има достатъчно хора, готови да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, но ако се занимавате само с нови неща. Ще се появят много блестящи идеи: от една страна – много смели, а от друга – даващи Ви възможност изцяло да реализирате своя потенциал. Винаги правите всичко вдъхновено и весело – даже гледането на телевизионно предаване може да превърнете в невероятно привлекателно действие. Не се учудвайте, че днес ще бъдете в центъра на внимание.

c