Неделя, 28 април 2024

28.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 21 август: Денят ще е много успешен и ползотворен

Овен

Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините – това ще Ви ободри.

Телец

Компанията на Вашите роднини , приятели и колеги днес съвсем няма да е приятна за Вашия любим човек и по тази причина той ще се чувства неуютно. Затова се постарайте да му спестите това удоволствие, а ако не можете, дори и за секунда не се отделяйте от него. До Вас той ще се чувства доста по-уверен.

Близнаци

Днес страшно ще Ви се иска, да стнете някой друг, но само не себе си.Много старателно ще имитирате герой от Ваш любим филм или книга. Какво пък – това е похвално решение и даже е полезно за развитие на собствената личност, но не трябва да забравяте, че Вашия любим човек обича именно Вас, а не образа, който по неизвестни причини сте решили да си наложите.

Рак

Трябва да сте много внимателни и предпазливи, тъй като звездите предупреждават за висока вероятност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете силни усещания, а инициатива проявявайте само когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в личните отношения е необходимо да се ръководите от здравия разум. За съжаление сте склонни да взимате желаното за действително, да вървите след емоциите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има много неприятни последствия. В края на деня не са изключени отпадналост и безсъние.

Лъв

Постарайте се днес да направите така, че никой да не Ви отвлича от важната и отговорна работа. Това се отнася и за Вашия любим човек, макар че ще Ви бъде доста трудно да му откажете внимание…. Ако той е адекватен човек, ще Ви разбере и ще Ви прости, дори всъщност и да няма какво да Ви прощава.

Дева

Вече усещате промените и чувствате, че те ще се окажат доста сериозни. Ритъмът на живота Ви значително се е ускорил. Не си струва да се казва, че Вашата енергия е неизчерпаема , но когато (както обикновено) оставате на крак до късно през нощтта, се чувствате виновни. Отхвърлете тези чувства още сега! Това е част от общия план.

Везни

Както и да сте започнали днешния ден, той ще завърши на най-високо ниво. Никой не оспорва, че сте съвсем непредсказуеми, но е напълно по силите Ви, да продължите да се придвижвате към целта с равномерно темпо, опирайки се на своите предишни постижения. Крачка по крачка ще започнете да осъзнавате, колко далеко сте стигнали, а това още повече ще Ви помогне в по-нататъшните действия. Постарайте се да запазите доброто си настроение, и не позволявайте на малките неприятности да влияят на отношенията Ви с хората. Придържайте се към девиза: „Живей, и дай на другите възможност да живеят”!

Скорпион

Днес ще бъдете заети със своите работни въпроси Сега е много интересно време. От една страна трябва да поемете голяма отговорност, а от друга – такава ситуация Ви устройва. Стремете се да получите нов опит и знания от хора, които са се утврърдили като добри специалисти във Вашата област. Възможна е голяма печалба от лотарията. В романтично отношение ще възникнат нови увлечения.

Стрелец

Днес ще се проявите като не особено разбран човек. Това може да предизвика съвсем естествено раздразнение и ако не разрив, то поне голям скандал. За да се избегне такова развитие на събитията, трябва да направите всичко, което се изисква от Вас, без да вниквате в подробностите, и без да се опитвате да осмислите ставащото.

Козирог

Колкото по-нерешителни ще са днес Вашите действия, толкова ще са по-малки шансовете Ви за успех и благосклонност от Вашия любим човек. Изглежда, че това е очевидно и май ще се наложи доста да поработите върху себе си. Позанимайте се и със своите комплекси

Водолей

Опитайте се да внушите на Вашите приятели и колеги, че даже да са съвсем очевидно банални, вещите може да таят в себе си дълбок смисъл. Да се открие какъв е той, е задача достойна и много поучителна. Ако все пак откажат, опитайте се да го приемете с разбиране.

Риби

Благодарение на прилива на интелектуална или физическа енергия, ще можете да направите много полезни неща за семейството, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, семейството, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко реалксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

c