Неделя, 07 юли 2024

07.07.2024

Последвайте ни

Класическият уикенд в Каварна завърши с бурни аплодисменти

Втората вечер на класическия уикенд в Каварна, се превърна в незабравимо музикално изживяване за всички присъстващи. На сцената блеснаха чаровните пловдивчанки от Трио Сопрано и виртуозната цигуларка Пламена Велкова, солистка на фондация "Тракийски дар", които се редуваха в изпълненията си, създавайки вълнуваща музикална симфония.

Трио Сопрано и техните мелодични и хармонични гласове пренесоха публиката в света на класическата музика, оставяйки всички без дъх.

Вечерта продължи с виртуозната цигулка на Пламена Велкова, която изпълни със страст всяка нота. Публиката беше очарована от нейните изпълнения, които демонстрираха не само техническо съвършенство, но и дълбоко емоционално въздействие.

Със съвместно изпълнение на песента "Моя страна, моя България", завърши вечерта. Този завладяващ финал развълнува публиката и донесе усещане за единство и национална гордост. Изпълнението бе посрещнато с бурни аплодисменти и възгласите на възхищение отекваха дълго след последната нота.

Благодарение на усилията на община Каварна, класическият уикенд за пореден път доказа, че е събитие, което обогатява културния живот на града и носи радост и вдъхновение.

c