Неделя, 28 април 2024

28.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 19 септември: Силен ден чака няколко зодии днес

Овен

Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре – отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Телец

Тъжно и самотно Ви е, независимо от това, че Ви обичат? Оказва се, че действително са Ви нужни продължителни и сериозни отношения с един единствен и неповторим, а днес е най-подходящия ден, да започнете да го търсите. Ако успеете да го намерите, отношенията ви ще бъдат дълги и интересни.

Близнаци

Съвместните финансови и разни други парични въпроси , свързани с Вашия любим човек, може да се окажат сложна тема за обсъждане. Това означава, че трябва да заемете твърда позиция, ако се отнася за някой роднина или приятел, които имат навик да взимат пари на заем и да не го връщат навреме. Може и да изпитвате чувство за вина, тъй като не сте им помогнали, но така ще съумеете да избегнете множество проблеми, които биха възникнали, ако се бихте съгласили.

Рак

Нищо не помага така да се прояснят мислите, както изчистеният от проблеми ден, а днешният се оказва, че е точно такъв. Поздравления! Това е един от онези спокойни дни, когато изпитвате удоволствие и се чувствате удовлетворени от ставащото, а не полагате за това никакви усилия. Непознатите лесно Ви стават приятели, а и никой не Ви действа на нервите. Даже и ако някой се мушне на опашката точно пред Вас, или заеме последното възможно за паркиране място, Вие ще възприемете това съвсем спокойно, и даже с усмивка. Това оптимистично настроение ще ободри другите и ще „отвори” ума Ви за нови и интересни идеи.

Лъв

Днешния ден не много подходящ за романтика, срещи и разговори с любимия човек. Като цяло няма да можете напълно да се разбирате един друг, а поведението и думоте на своя любим човек ще разбирате неправилно. Отделни фрази може да Ви поставят в задънена улица. За да не се нагнетява атмосферата и да не се развалят отношенията, днес е за предпочитане да се заемете със своето усъвршенстване. Може да четете книги по психология, да си изясните своите слаби места и да работите върху тях.

Дева

Целта, която сте си поставили е много хубава, но дали е реалистична? Но докато се стараете да я постигнете, другите задачи и цели , изискващи Вашето внимание, ще изостанат, а това може да доведе до нула всичко, което сте постигнали и към което се стремите. Каквото и да правите, продължавайте повече да общувате с обкръжаващите – сега отлично се справяте с това. Освен това, докато продължавате да общувате с когото и да било, Вашите мисли продължават да се развиват в нужното направление.

Везни

Вашите фантазии не съответстват кой-знае колко на реалното положение на нещата. Впечатлението е, че просто витатете в облаците, когато трябва да се концентрирате върху реалността и здарво да стъпите на земята. С течение на времето това несъответствие само ще се увеличава и е възможно в най-неподходящия момент да бъдете шокирани от онова, което става в реалния живот. Може да продължите да гледате света през розови очила, а може ио да ги свалите и да погледнете истинското положение на нещата. При всички положения в края на деня ще се върнете към най-правилното за този момент настроение.

Скорпион

Планирането – това е ключ към Вашия успех. Затова си отеделте достатъчно време за обмисляне на всички детайли. Датите, точното време и друга важна информация, се нуждаят от особено внимание, така че фокусирайте вниманието си върху това, да можете да синхронизирате нещата и те да бъдат едновременно. Колкото по-рано можете да направите това, толкова по-добре. През втората половина на деня, нещо постоянно ще Ви отвлича. Постарайте се да сведете до минимум своето участие в работата на другите хора.

Стрелец

През този ден Вашият любим човек няма да иска да постъпва така, както му казвате, или както показва здравия разум, което в контекста на създалата се ситуация ще бъде едно и също. Постарайте се да апелирате към неговите чувства, интуиция и подсъзнание, тъй които с него се познавате от доста време.

Козирог

В последните няколко дни сте успявали за шест часа да правите по толкова много, колкото другите хора са правили за няколко дни. И макар че сте били заети, отлично сте се справяли със своята работа. Затова е дошло време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли така? Вие много добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей

Днес и сами няма да знаете, какво искате от своя любим човек. Като следствие от това няма да знаете и какво може да очаквате от него – всяко действие и всяка негова реакция на Вашето поведение, ще предизвикват у Вас отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате – така може би е по-лесно.

Риби

На всички е известно, че притежавате дарбата ясновидство, а дори и нещо да не става така, съвсем не е задължително да сте на същото място, в същото време или в същия град, за да разберете. Вие просто чувствате нещата, и в 99% от случаите се оказвате прави. Днес Ви безпокои някаква дреболия. Не се съмнявайте в себе си, а си изяснете, каква е причината. Ще почувствате огромно облекчение, когато узнаете за приятния сюрприз, който Ви готви любимия човек. Само се престорете, че за нищо не се сещате.

c