Неделя, 28 април 2024

28.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 24 юли: Време е да разпуснете и да си отпочинете

Овен

Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец

Денят е подходящ за изказвания пред околните на тема любов и пари. Днес онези, които Ви заобикалят, ще са готови да вървят след Вас и да Ви слушат внимателно. В работата може да повдигнете темата за пари – не са изключени много щедри премии от страна на ръководството, а също може да си правите планове за по- дълъг срок. В отношенията с другия пол може да очаквате голама страст и всеотдайност, а чувствата ще се проявяват ярко и наситено.

Близнаци

Днес имате всички шансове да направите впечатление в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в достоен за събитието вид. Е, разбира се, ако се каните да идете някъде… Днес ще Ви съпровождат резки смени на настроението, което не може да не се отрази на отношенията Ви с роднините. Като цяло ситуацията сега съвсем не е оптимална във финансов план. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата интуиция. Разчитайте на подкрепата на познати, ако такава Ви потрябва. Тази вечер обещава да бъде завладяваща.

Рак

Още от рано сутринта ще се окажете в идеално положение да постигнете нещо много важно, особено в отношенията с другите хора. Ще Ви бъде много по-лесно да установите партньорски или романтични отношения, защото сега много лесно ще общувате и ще бъдете изпълнени с ентусиазъм. При Вас започва много конструктивен период. Уверени сте в своите сили, а желанието Ви да промените живота си към по-добро, е силно като никога.

Лъв

Необходимостта да се трудите определено няма да Ви достави радост. А съвсем ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече онзи, когото обичате и с когото искате да прекавате времето си, също няма нищо против да промени плановете си в полза на малко романтично приключение във Вашата компания.

Дева

Нервното напрежение днес ще бъде доста високо. Заобикалящите ще Ви дразнят буквално с всичко: и с испуснати думи, и с бездействие, и с мълчание, и с интереса към Вашите работи, и дори с отсъствието му…. В усамотение ще се чувствате някак по-добре , но, за Ваше съжаление, бързо ще започнете да скучаете и ще се налага да търсите отново компания. Колкото и да се старае любимият човек да Ви повдигне настроението, едва ли ще успее да се справи с тази сизифофска задача. Няма да разбирате шегите му и ще се обиждате и от най-невинните забележки. Неочалвано възникналите малки трудности допълнително ще усложняват мрачната картина.

Везни

Никакви сили днес няма да са в състояние днес да Ви измъкнат от къщи. А и да успее някой щастливец, след това само ще съжалява. Затова ако толкова искате днес да се срещнете със своя любим човек, най-добре ще бъде, да го поканите в къщи. В края на крайщата нима наистина не е все едно, къде ще пиете кафе и ще си говорите?…

Скорпион

Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя любим човек онова, което обикновено изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали наистина всичко е така хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за миг могат да се разбият?…

Стрелец

Този ден трябва да прекарате сред природата, под сянката на вековните дървета, и като слушате пеенето на птиците. Мислите че ще има напрежение при избора, къде да отидете? Нищо подобно! Достатъчно е в тази горещина дори само да се подържите един друг малко за ръка…Това наистина при всички положения може да си позволите.

Козирог

Не бързайте да действате! Днес размишлението ще се окаже доста по-плодотворно занимание. Добре би било да си спомните миналото, тъй като в него се крият отговорите на много интересни и актуални въпроси. Ако Ви предстоят важни преговори, дайте възможност на събеседника да се изговори, и чак след това представете своята гледна точка. Даже и най-умните забележки ще се обезценят, ако прозвучат по-рано от определеното време. Отношенията с близките изискват търпение. Хората, които сте свикнали да подкрепяте и покровителствате, започват да искат независимост . Въпреки това Вашето покровителство продължава да им бъде нужно.

Водолей

Някакви съвършено неочаквани и много приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден . Ще напомнят за себе си хора, които винаги се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли чувства. Денят е подходящ за възстановяване на всякакви отношения – и романтични , и делови. Само че трябва да сте на ясно, че промените, станали с Вас, няма да позволят общуването в предишния дух. Това също е и удачен ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята индивидуалност – безупречният вкус няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще повдигнат настроението Ви.

Риби

Най-добрата импровизация е тази, която щателно е отрепетирана. Днес това правило е в пълна сила за Вас. Спонтанните решения няма да помогнат за подобряване на Вашия личен живот. Затова звездите препоръчват, внимателно да обмисляте всичко, и да действате по предварително направения план.

c