Неделя, 28 април 2024

28.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 6 август: Ден за обрати: Тези зодии днес да внимават

Овен

Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Телец

Днес звездите няма да покровителстват дейности, свързани с финансови въпроси и затова, ако Ви се наложи нещо много спешно, рискувате да допуснете грешка. Ако сутринта не сте били особено въодушевени от перспективата за ставане, старайте се през деня да не се напрягате. Звездите Ви съветват колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви дразни. След края на работния ден не си стойте у дома, а излезте сред хората – ще имате великолепния шанс да се запознаете с интересни хора, а защо не и със своето щастие. Не си взимайте работа за у дома – все- пак имате нужда и от почивка…

Близнаци

И до сега Ви тормози неизпълненото обешание, дадено от някой от приятелите Ви, и затова отношенията може да бъдат малко напрегнати. Постарйте се да гледате на света с по-открита душа и щедро сърце – идеални хора няма, и Вие съшо не бихте могли да бъдете причислени към тях. Помислете си, колко търпение са проявявали обкръжаващите към Вас. Не позволявайте да Ви управляват несбъднати очаквания. Всеки човек има и добри и лоши страни, а съчетаването им, прави хората уникални.

Рак

Днес на Вашия любим човек може да не му хареса, че отделяте прекалено много време и сили на обучение, работа или някакво друго занимание, което не го касае непостедствено. Ще се наложи да му доказвате тяхната необходимост, и то наистина по десет пъти.

Лъв

Ако Ви се струва, че сте се отклонили от правия път, сверете нещата със своя вътрешен компас. Попдсъзнанието Ви твърдо знае правилното направление, и трябва да се вслушате в него, за да преминете на следващия етап от своя живот. Предстои Ви да усвоите още няколко урока. Някои от тях ще бъдат болезнени, някои – проятни. Какво ще изберете, зависи от това, доколко уверени се чувствате. Ако сте готови да приемете предизвикателството, изберете път, който не може да Ви изплаши. Ако пък Ви се иска спокойствие, останете там, където се чувствате в безопасност.

Дева

Успешен ден за Вас ще бъде днешния, ако сте решени да се занимавате с практически задачи. Ще откриете у себе си нови таланти, а в обкръжението им – хора, готови гръмко да им се възхищават. Те ще забележат и оценят Вашите достойнства, а това ще се отрази положително на развитието на всякакви отношения. Не е желателно да планувате за този ден някакви сериозни промени в заобикалящата Ви обстановка, включително ремонт или преместване. Днес ще Ви бъде много трудно да се разделите с всичко, с което сте свикнали, дори и тези вещи повече да не са Ви нужни.

Везни

Нека днес денят бъде романтичен от сутринта та чак до късна вечер. Започнете го с лека съвместна закуска, през деня изпращайте на своя любим човек топли и ласкави СМС, вечерта и направете малък подарък и и напомнете, колко много я обичате. Нека днес бъде обикновен празник на вашата необикновена любов.

Скорпион

Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И даже много добре знаете, че не бихте могли да направите нищо повече за решаване на този конфликт. А и Вашата половинка прекрасно разбира това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и промяната да не е в правилната посока… Това ще стане днес и затова бъдете готови за всичко.

Стрелец

Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.

Козирог

През този ден ще се чувствате великолепно, неподражаемо и неотразимо. Само че не си заслужава прекалено настойчиво да доказвате това на своя любим човек. Напълно е възможно, наслушвайки се на Вашите думи, да се увери точно в обратното…

Водолей

Днес ще Ви се стори, че онова, с което се занимавате заедно със своя любим човек от толкова дни, е достатъчно скучно , и сатова се налага да измислите нещо ново, радващо и интересно, и то – желателно заедно , за да можете след това заедно да се радвате.

Риби

На всички е известно, че притежавате дарбата ясновидство, а дори и нещо да не става така, съвсем не е задължително да сте на същото място, в същото време или в същия град, за да разберете. Вие просто чувствате нещата, и в 99% от случаите се оказвате прави. Днес Ви безпокои някаква дреболия. Не се съмнявайте в себе си, а си изяснете, каква е причината. Ще почувствате огромно облекчение, когато узнаете за приятния сюрприз, който Ви готви любимия човек. Само се престорете, че за нищо не се сещате.

c