Четвъртък, 04 юли 2024

04.07.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 4 юли: Денят е шарен: Едни зодии ще спечелят много, други – да си пазят гърба

Овен

Очертава се един благоприятен ден за работа, а също и за всякакви неочаквани решения в областта на работата. На съвещанията през този ден може да предлагате най- нестандартните и странни идеи. Шанса, те да бъдат възприети отлично, е много голям. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решаване на задачи от подобен род. Деловите срещи ще преминат прекрасно , а за романтичните вероятността за разбиране е голяма, но едва ли ще Ви остане време.

Телец

През първата половина на деня емоционалният фон ще бъде доста нестабилен. Настроението на Телците ще бъде променливо: ту прекалено неотстъпчиви и непреклонни, или обратно – странно отстъпчиви и сговорчиви. Въобще не е желателно да се договаряте през този ден за каквото и да било важно: ще обещавате прекалено много, а да спазите дадена дума ще Ви бъде трудно. Денят е свързан с ненужни разходи. Те няма да са значителни, но въпреки това по-късно ще съжалявате за икономиите, които не сте направили. Полезен е контакт с деца и те ще Ви заредят с нужната доза оптимизъм.

Близнаци

Не лош ден за онези, които са в състояние да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано създадени планове се крие ключа на успеха в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкова по-добре. Възможни са трудности в общуването, даже с хора, които отдавна и добре познавате. Точно за това става безсмислено обсъждането на някакви сериозни въпроси: тоя ще доведе само до разногласия и обиди. Вечерта са възможни неочаквани визити, които ще Ви развълнуват.

Рак

Този ден не е свързан с накакви зашеметяващи успехи, но като цяло не е лош. Ще имате възможност да реализирате смели делови планове, както и да излезете на ново ниво в професионалната сфера. Победите изискват усилия, но това не Ви смушава. Само че факта, че ще се наложи да действате самостоятелно, до някъде Ви притеснява. Възможни са разногласия с по-възрастни роднини, като ще бъде особено трудно да стигнете на едно мнение по въпроси, свързани с финанси или имущество. Не е желателно да правите големи покупки.

Лъв

Всичко, което днес Ви каже Вашият любим човек, ще смятате за някаква глупост, и то не винаги с основание. Отгоре на всичко ще бъдете „обзаведени” с променливо настроение. На практика това може сериозно да обиди Вашата половинка и затов а не трябва да се увличате прекалено. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на близък Ваш човек.

Дева

Напрегнат ден. Личните отношения навлизат в сложна фаза и за да се стигне до сериозен конфликт, е достатъчна само малка искрица разногласие. Конфликти ще има дори и при най-хармоничните двойки. Впрочем, опитните Деви ще успеят да потушат разгорелия се пожар, с помощтта на дипломатически хитринки. Не си правете някакви сложни планове за този ден: вероятността да успеете да ги реализирате , не е достатъчно голяма. Пестете енергията си и не започвайте мащабни работи. По-добре се ограничете с ежедневните грижи.

Везни

Дори и във вашите отношения отдавна да не се вижда светлинка, а и да са Ви се стрували безрадостни и безперспективни, именно днес тази светлинка ще се появи. Ако пък никога не сте имали каквито и да било проблеми с Вашата половинка, очаквайте истински празник и потресаваща феерия от любов!

Скорпион

Вие сте идеалист и перфекционист и тези качества ще Ви помогнат да бъдете така ефективни в своите действия. Няма да се оставите, ако не направите всичко най-добре. За съжаление тези качества може и да Ви попречат. Нормално е да възприемете, че не винаги нещата са такива, каквито трябва да бъдат. Главната Ви задача е, да приемете ситуацията такава, каквато е, без да се стремите да я „поправите” по свой вкус.

Стрелец

Няма да можете днес да се радвате на продължителната компания на своя любим човек, тъй като той ще има множество други задачки – интересни и не съвсем; полезни, или съвършено безполезни (от Ваша гледна точка). Постарайте се да го разберете и да му простите предварително, защото Вашата обида, така или иначе, на нищо няма да повлияе.

Козирог

Днес звездите не Ви препоръчват да злоупотребявате с алкохола, особено в присъствието на своя любим човек, и независимо от неговото поведение. В случай и на най-малката нетрезвост, ще загубите способността за адекватна реакция на действията на своята половинка, което може да предизвика множество недоразумения.

Водолей

Крайно време трябва да се вгледате в някои стари и ненужни привички, които все още имате. И какво възнамерявате да правите? И защо правите всичко това? Защо не се опитате да направите ? Не се осъждайте, защото не можете да се преродите за една нощ. Привичките се променят с времето , а и много често ни даряват с усещане за измамен комфорт. Но това не е основание, да не се опитвате да се промените…

Риби

Ако днес започнете да се опитвате да постигнете нещо със своя любим човек, не трябва да апелирате към неговата съвест. Дори и съвсем да няма, тя обезателно ще се събуди, а за да скрие този скръбен факт, той ще започне да изкарва яда си на Вас. Наистина ли искате ефекта да бъде такъв?

c