Сряда, 03 юли 2024

03.07.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 3 юни: Близнаците с успех в общуването, девите планират живота си напред

Овен

Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях…

Телец

Доста сложно ще бъде за Вашия любим човек днес да разбере, какво искате да му кажете с тези или онези Ваши действия. Той няма да може да разбере Вашите мотиви и желания и затова ще се държи разсеяно и неадекватно. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци

Днес е благоприятен ден, за да запознаете своя любим човек с родителите и приятелите си – въобще – с тези, които са Ви скъпи и близки. Именно през този ден е голяма вероятността , те взаимно да се харесат и по-късно да имат желание, да продължат общуването.

Рак

Ако добре разбирате, че промените в живота са необходими и неизбежни, спокойно може да наречете деня си успешен. Движението напред е невъзможно без отказ от старото и обичайното. Това, което днес изглежда непоправима загуба, после ще се възприема като съвсем незначително събитие. Но ако не сте готови за смяна на плановете, приоритетите и ориентирите, денят наистина ще бъде сложен. Не се вкопчвайте в миналото, опитвайки се да възстановите отживелите времето си връзки, и да върнете онова, което отдавна е престанало да Ви носи радост.

Лъв

За Вас през този ден нещата ще се подреждат малко или много нормално. Изключение могат да направят само отношенията с родителите или Вашата втора половинка. Очевидно, в близките дни сте ги разсърдили не на шега и сега ще се наложи доста да се потрудите, преди да започнат да изпитват към Вас предишните любов и доверие.

Дева

Вашата задача за днес е да планирате съвместния ви живот за месец напред. Да определите точната дата, от която Вашия любим човек трябва да Ви обича още повече, е доста трудно, но да решите кога заедно ще отидете на театър, кино или изложба, е напълно по силите ви. Само си запишете всичко, че иначе ще забравите.

Везни

Понякога е по-безопасно да предоставите контрола над Вашите спестявания на някой друг, например на високопоставени хора. А понякога е обратно – най-добре е, да контролирате всичко самостоятелно. Сега е настъпил момент, когато всичко свое е добре да държите при себе си, особено ако пътешествате и може да се случи нещо във всеки момент. Допълнителният багаж няма да създаде толкова много проблеми, както изглежда на пръв поглед.

Скорпион

Този ден за Скорпионите ще е не само тежък, но и опасен: действайки разгорещено, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да доведе до тежки заболявания и затова се постарайте да запазите спокойствие и да избегнете стресовите ситуации. От занимания с екстремални видове спорт и участие в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: напълно е възможно в обкръжението Ви да се намерят хора, готови да се възползват от Вашата безкористност и готовност за помощ. А и Вашите съвети едва ли биха били разбрани правилно.

Стрелец

Бъдете внимателни! В този ден конкурентната борба ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съюзници неочаквано може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате само на своите сили, особено ако става дума за решаване на важни въпрои, свързани с дългосрочно планиране. Настроени сте за общуване и затова денят ще бъде щедър на контакти и интересни срещи. Помнете, че на запознанствата от днес не трябва да се отдава голамо значение – те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог

Казват, че противоположностите се привличат, но в същото време е вярно и това, че те може да се ядосат един на друг до краен предел. Днес се постарайте да стоите по-далече от хората, чиято гледна точка е противоположна на Вашата, и повече контактувайте със съмишленици. В някои моменти чуждото мнение е полезно, но не и днес. Въобще не Ви е нужно на някого нещо да доказвате. Сега Ви е необходима увереност, съгласие и хармония, а конфликтите заплашват да Ви изкарат от равновесие.

Водолей

Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от обикновено внимателни към дреболиите и затова ще им бъде много лесно да се справят със задачи, изискващи внимание, акуратност и съсредоточеност. При това творческия потенциал на представителите на този знак е висок и затова привичните занимания или изпълнението на ежедневните задължения може да бъде превърната от тях в увлекателно действие. Възможно е получаване на приятни известия от далеко. Някои Водолеи ще трябва да тръгнат на път. Звездите Ви съветват да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.

Риби

Днес ще Ви бъде светло и топло на душата само от това, че на света има един човек, когото обичате. Не е толкова важно, дали Ви се отговаря с взаимност – просто ще изживеете един ден, изпълнен с чувства. А повече не е нужно.

c