Понеделник, 17 юни 2024

17.06.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 26 май: Днес е най-подходящото време за срещи с близки и приятели

Овен

Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере причините, които са Ви подтикнали към това или онова действие. Същите тези действия той ще разглежда от своя гледна точка и е напълно възможно да ги назове с доста неприятни за Вас думи. Все пак се постарайте, да му обясните своята позиция.

Телец

Навярно ще привлечете нечие внимание, а едновременно с това ще докоснете и сърцето му. В резултат Вашата чувствена натура ще се разгърне на широко, но едновременно с това ще бъдете готови за водене на приятна и задушевна беседа. Ако имате нещо да казвате, за да установите или подобрите усещането за близост помежди ви, направете го без колебание. Днес е най-подходящото време за подобни крачки.

Близнаци

Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безмислено. За Вас грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате на своите близки.

Рак

Изключително трудно ще бъде за Вашия любим човек да предприеме някаква решителна крачка към Вас или настрани от Вас. И в този и в онзи случай след това ще Ви очаква съвършено друг живот, или поне съвсем различен от този, с който отдавна сте свикнали.

Лъв

Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, отколкото да печелят. Като цяло денят ще бъде свързан с разочарования и неуспехи, както и с необходимостта да отстъпите, пропускайки напред съперници и конкуренти. Трудно ще преживеете това положение, а обичайният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекалено много време в уединение – мрачните мисли доста лесно ще Ви завладеят, ако до Вас няма никой. Приятелите охотно ще Ви подкрепят и развеселяват, като въобще няма да задават излишни въпроси. Възможен е неочакван подарък.

Дева

Ако в последно време сте се усещали като в мъгла, днес ще получите много важни новини, които ще хвърлят светлина на Вашето забъркване. Облаците се разсейват и на небето отново светва слънце. Ситуацията започа да се прояснява, частично поради това, че на свой ред Вие започате да разбирате, какво искате да постигнете по-нататък. Поставените цели подобряват положението Ви, и затова ги следвайте. Не обръщайте внимание на песимистите, които сочат рискове или евентуални усложнения.

Везни

Днес ще намерите лост и опорна точка, ще разрешите тежък проблем или спор. Денят е зареден с огромен енергиен потенциал, но и нуждите са големи. Трудно се оправят хората с психични проблеми, пълнолунието ни подлудява. В такъв момент се решавате на връзка, от която в миналото сте бягали. Кой знае, може да е за добро, може животът ви да се обърне в една по-стабилна посока. Неблагоприятно за операции, свързани с голяма кръвозагуба.

Скорпион

Самият факт, че току-що сте позволи на някого да Ви поздрави публично, е вече голяма крачка за Вас. Наистина, имате пълното основание да се поглезите с една вечеря в ресторант , или да направите за себе си някаква друга приятна дреболия.Но хайде да не забравяме, че получавате това поощрение по много уважителна причина. Напред! Не се отказвайте!

Стрелец

Когато днес в живота Ви се окаже човек от Вашето минало, постарайте се, да не реагирате прекалено емоционално. Много вода е изтекла от тогава и е съвършено невъзможно, чувствата на този човек да са останали същите, както тогава. И самите Вие не сте стояли на едно място, а сте се придвижили по-нататък, и затова не си правете никакви изводи , какво този човек мисли или чувства към Вас. Позволете му, да си отиде от Вашите мисли. Концентрирайте се върху това, което има за Вас значение сега.

Козирог

Сега не трябва прекалено да се увличате в анализа на ситуацията и да се опитвате да си обяснявате своите чувства от гледна точка на разума. Те въобще няма да се поддават на рационално обяснение, дори и да положите всички усилия за да станат нещата по някакъв друг начин…

Водолей

Около Водолеите днес ще струи енергия на съзидания и самоусъвършенстване. Звездите Ви съветват да се възползвате от това и да се покажете в личния и семейния живот в най-добрата светлина. Опитайте се, прибирайки се в къщи, да направите така, че да е приятно на Вашата половинка. И знайте, че сега филическия труд може да Ви бъде само от полза.

Риби

Днес ще бъде по-лесно да излеете душата си пред първия срещнат, отколкото да обясните на своите близки хора , какво става . Вероятно така и трябва да направите, отколкото да се мотаете неизслушани. И да се чувствате неудовлетворени.

c