Събота, 26 октомври 2024

26.10.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 21 октомври: Действайте смело – очаква ви успешен ден. Вижте за кого

Овен

Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел. Той ще се окаже много ценен и своевременен, и ще Ви помогне да оправите отношенията си със своя любим човек. Само че не трябва да направите всичко дословно, защото на всички е известно, че абсолютни истини не съществуват.

Телец

Готови сте за нововъведения и за промени в живота. Подходящото настроение ще Ви помогне да постигнете успехи бързо и без излишни усилия. Денят е много подходящ. За да застанете на чело на колектив от съмишленици: способни сте да водите хората след себе си и да ги вдъхновявате за действие. Много радостни да се срещнат с Вас ще бъдат стари приятели или роднини, които отдавна не сте виждали. Подходящ ден за възстановяване или укрепване на връзките, както и за оправяне на отношенията след скарване. Нито на работата, нито в къщи, авторитетът Ви се подлага на съмнение.

Близнаци

Днес е изключително подходящ ден, за да споделите със своя любим човек своите интереси и пристрастия. Именно днес е най-голяма вероятността, той да ги сподели, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно….

Рак

Днес ще разберете, че някаква страничка в личния Ви живот, която в никакъв случай не е трябвало да се обръща, все пак се е обърнала. Какво пък, след нея обезателно ще последва още една, а след това още, и още… Затова не си заслужава да се разстройвате в никакъв случай…

Лъв

На въпросите, които Ви измъчват, никой, освен Вас няма да може да отговори . И колкото повече отлагате търсенето на отговора, толкова повече време ще Ви отнемат. А защо не започнете с тях още днес?…

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите .

Везни

На Вашия любим човек днес много ще му се иска, да поразговаряте за вечното и непреходното, а за Вас ще е особено трудно да уловите хода нас неговите размишления, а следователно, и да му отговорите нещо вразумително. Затова . ако в един момент просто си дадете сметка, че не го разбирате, не му го казвайте, а само кимайте разбиращо.

Скорпион

Вашите разсъждения са противоречиви, а постъпките – необмислени. Вие прекрасно разбирате това, но отказвате да се вслушате в здравия разум. Какво пък – през първата половина на деня може да се почудите, но през втората все пак ще трябва да се настроите. Старайте се да избягвате споровете, защото днес няма да можете да постигнете победа в тях, а Вие не обичате да губите. Всяка остра дискусия би Ви донесла само обида и разстройване. Не е желателно да обсъждате сериозни проблеми с представители на противоположния пол, и в частност – с тези, които са Ви симпатични.

Стрелец

През първата половина на денонощието за Вас нараства риска за малки, но дразнещи неприятности. Не са изключени неприятности в резултат на невнимателно боравене с техника, или от преумора. Повишава се вероятността за разправия с обкръжаващите Ви, в това число с колегите, началството, родителите, децата или любимия човек. С важни работи може да се заемете през втората половина на денонощието. При това се препоръчва да не се захващате с мащабни мероприятия, а да се ограничите до неголеми задачи.

Козирог

Днешният ден ще бъде благоприятен за срещи с близки хора и с роднини. Може да се позанимавате с домашна работа и да организирате семеен празник. Общуването днес ще бъде приятно и увлекателно и ще научите много интересни неща. Бъдете открити за нова информация. Разговорите ще бъдат интелектуални. Вероятни са материални придобивки и парични постъпления.

Водолей

Днес може да подарите на своя любим човек нещо от живата природа: котенце, кученце, цветче, кактус или рибка в аквариум – изберете Вие. Главното е, да не се конфронтирате с другите живи същества, населяващи същия дом…

Риби

Много са вероятни успехи в професионалната дейност, като при това са свързани не само с постигането на някакви реални резултати, колкото с формирането на репутация на „човек, който е способен и знае много неща”. Не е трудно да се досети човек, че точно такива хора имат възможност да се издигнат в кариерата. Постарайте се да направите нужното впечатление на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи перспективи. От гледна точка на личните отношения денят ще се окаже доста сложен. Не бъдете прекалено настойчиви в споровете: понякога даже и готовността Ви да направите отстъпка, е достатъчна , за да се запази мира.

c