Вторник, 16 юли 2024

16.07.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 15 юли: Желанията ни говорят: Денят носи щастие на тези зодии

Овен

Днес Овните не само може, но и трябва да следват своите желания. Интуицията ще подсказва на представителите на знака с какво трябва да се заемат, за да прекарат времето си увлекателно, интересно и полезно. Всъщност ще има разнообразни развлечения вкъщи, а смяната на обстановката ще окаже вдъхновяващо въздействие на представителите на знака. Не са изключени малки разногласия и разправии с близки хора. Не е желателно да решавате сериозни битови въпроси, защото има вероятност точно те да се окажат препъни-камък.

Телец

Днес всички ще завиждат на това, колко красиво и хармонично се гледате със своя любим човек. От Вас сякаш ще излиза някакво сияние, което няма да може да остане незабелязано, а и сякаш щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко възможно, за да не загубите това.

Близнаци

През този ден Вашата половинка ще има за Вас важна новина. Тя ще засяга непосредствено Вашите отношения. При това тя ще бъде приятна, макар че звездите Ви съветват за всеки случай да се подготвите за неприятна. Тогава от хубавото ще можете да изпитате много повече удоволствия.

Рак

Още от момента, в който отворите очи, ще бъдете с настройка и желание да общувате. Даже и не е нужно да се вълнувате, че няма да намерите за вечерта партньори за игра, за които ще е все-едно по кое време ще трябва да се събудят на следващия ден. А какво ще кажете за организиране на парти-импровизация в дома Ви? Позвънете на другия „лидер” на Вашата компания и съставете план. След това седнете до телефона, поръчайте повече пици и се забавлявайте.

Лъв

Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще трябва енергично да се заемете с работа, за да помогнете на останалите. Трябва да станете командир на играта, достоен за възхищение. Дори и да не сте във възторг от перспективите да отложите своята ;лична работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата собствена. В края на крайщата всички Ваши жертви ще надделелят над чувството за необходимост, а от това ще придобиете по-голяма увереност в себе си.

Дева

Измислете за Вас и за своя любим човек днес някакво действително интересно занимание. Нека то да Ви увлече до толкова, че направо да забравите за Вашите общи проблеми, както и за частните неприятности на всеки от Вас. Използвайте го като параван, за да се скриете от всички проблеми.

Везни

Ако днес много не Ви се иска да направите нещо, не го правете- слушайте своето сърце. Впрочем, гласът на сърцето няма да бъде за Вашия любим човек убедителен довод и затова за него ще се наложи да измислите милион други. Благодарете се на своята фантазия…

Скорпион

Очевидно днес за представителите на Вашия зодиакален знак ще настане време, да се заемат шопинг . Май запасите в хладилника са нещо на привършване?… Само че звездите съветват, да не се престаравате. Има опсност да се снабдите с храни с изтичащ срок на годност, или с лошото настроение на съпровождащите Ви лица….

Стрелец

Бъдете внимателни! В този ден конкурентната борба ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съюзници неочаквано може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате само на своите сили, особено ако става дума за решаване на важни въпрои, свързани с дългосрочно планиране. Настроени сте за общуване и затова денят ще бъде щедър на контакти и интересни срещи. Помнете, че на запознанствата от днес не трябва да се отдава голамо значение – те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог

Днес Вашите така внимателно съствени планове , които сте уверени че предполагат стопроцентова ефективност, може да се нарушат. Не се ядосвайте, ако някой закъснява или случайно пропусне среща, защото на негово място може да се окажете в един момент и Вие. Проявете търпение.

Водолей

От Ваша страна блика куп звездна енергия, създаваща многочислени възможности за промяна, вълнение и дори страстен роман. Способни сте да предадете своите мисли със съвсем необичаен способ, независимо дали става дума за иновационна работна презентация или за някакъв романтичен порив. И не се учудвайте, ако някой е в състояние да предизвика у вас трепет, който напълно да Ви завлдее.

Риби

Как се обръщате към любимия човек? Две- три нежни прозвища и това е всичко? А ето, че от името на Вашата половинка може да се измислят доста ласкави производни! Днес е най- подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!

c