Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 14 юни: Не чакайте помощ: Денят е чусесен за тези зодии

Овен

Не трябва днес да разчитате прекалено на своя любим човек, дори да е много отговорен и надежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи наистина само от Вас, защото иначе ще бъде голяма вероятността да сгрешите и да се получи съвсем не онзи реаултат, който бихте искали.

Телец

Дошло е време да се погрижите за житейските неща – да идете за покупки, да подметете пода, да се справите с прането. Накратко, да се заемете с нещата от Вашия списък, отложени за последната минута. Навярно ще Ви е трудно да обхванете всичко, имайки предвид Вашата заетост, но определено си струва, да положите усилия. В края на крайщата колкото по-бързо се справите и приключите, толкова по-бързо ще се възползвате от радостите на живота.

Близнаци

Не се страхувайте днес да сте непредсказуеми и оригинални. Това много ще помогне за развитие на отношенията с Вашия любим човек в правилното направление. Това ще е полезно не само за Вас двамата, но и за много от хората, които са около вас, че даже може да се каже и всички.

Рак

Помислете, защо не Ви харесва у Вашия човек тази или онази черта. Може би с нея напълно може да се помирите, ако им сложите друго название?… Например не дрънкало, а обшителност; не лъжец, а фантазьор. Днес е благоприятен ден за експерименти и самовнушения. Опитайте!

Лъв

Възможен е успех в тайна работа, а също и във всяка нестандартна, оригинална и широкомащабна дейност. Ако правилно планирате нещата в тази сфера, имате шанс да получите или материална изгода, или морално удовлетворение. Не е изключено да предпочетете да се опирате не на нови и модни прогресивини повеи, а на своите ценности, които все още не са загубили напълно своята актуалност. Не се страхувайте да търсите подкрепа от стари приятели и предишни покровители, но не възлагайте всички надежди само на тях.

Дева

Денят от сутринта се познава и ви позволява да постигнете успех в материално отношение, но ако се оставите във властта на емоцията, завладяваща ви на моменти без причина, рискувате да го провалите. От вас се изисква единствено предпазливост. Прозорливостта и разумните действия ще ви помогнат да се справите с трудностите на работното място. Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Новите любовни завоевания ще се окажат разочароващи. Семейните да не изневеряват. Ако сте скъсали с интимните си партньори, се откажете от секс със случайни партньори и изчакайте да се влюбите отново.

Везни

Не си заслужава днес да вкарвате отрицателни емоции в семейните и романтичните отношения, и затова всячески се старайте да ги избягвате. Може да възникнат нови идеи за повишаване на деловата активност, свързани със съвместни финансови предприятия, както и свързани с изкуството.

Скорпион

Днес ще бъдете заети със своите работни въпроси Сега е много интересно време. От една страна трябва да поемете голяма отговорност, а от друга – такава ситуация Ви устройва. Стремете се да получите нов опит и знания от хора, които са се утвърдили като добри специалисти във Вашата област. Възможна е голяма печалба от лотарията. В романтично отношение ще възникнат нови увлечения.

Стрелец

Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.

Козирог

Нещо Ви изглежда прекалено привлекателно, за да се окаже истина? Може и да сте прави, но за всеки случай внимателно изучете причините, поради които се оасявате. Дали това е, защото прекалено много Ви се иска да получите онова, което предлагат, или защото онзи, който предлага, целенасочено и преднамерено „подгрява” Вашия интерес? Това може да се отнася за всяка сфера – от личната, до професионалната. Ако се съмнвате, потърсете мнение пт човек, на който имате доверие.

Водолей

Можете радостно да потривате ръце, защото всичко върви съобразно Вашите планове. Отношенията Ви се развиват точно така, както сте искали, а препятствия като че ли не се предвиждат. Така че може да се смятате за велик стратег и интригант. Впрочем, още ли не Ви е скучно? Не Ви ли се иска малко разнообразие?..

Риби

Вашите отношения може да бъдат наречени с тъжната дума „съжителство”. Вие се търпите един-друг и с мъка се сдържате, да не кажете на своята половинка всички нелепости, които мислите за нея. Това ще бъде особено видимо днес. Този период скоро ще свърши и трябва само да потърпите.

c