Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 1 юли: Енергията идва: Днес денят носи чудеса на тези зодии

Овен

Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.

Телец

Около Вас е много шумно, но в момента това въобще не Ви привлича. Цялата тази витаеща около Вас енергия не Ви е така интересна, както собствените Ви мисли и идеи. Почти сте готови да стигнете до сериозен извод и се нуждаете само от малко време, в което да останете на саме със себе си, за да стабилизирате плановете си. Не прибързвайте и не се полъгвайте по чужди очаквания. Дори и да не Ви е свойнствено, да се отклонявате от активни действия, в момента това е правилния ход. Той ще Ви даде видими перспективи.

Близнаци

Днес ще Ви се предостави възможност, да полирате малко своя обществен имидж. Това, разбира се, ще стане, ако сте готови да се окажете в центъра на събитията. Готови ли сте за такова подгряване? Ако сте гъвкави и сте готови на всичко, то сте готови за блясъка на прожекторите. Ръководете се от своя авантаристичен дух, за да придобиете нов опит и нови усещания. Около Вас кръжат енергии на високо равнище. Те ще Ви ободрят и ще Ви избави от излишното напрежение.

Рак

За Вас този ден е доста успешен. Той открива възможности , за които до този момент сте могли само да мечтаете.. Може да се окаже шанс да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над съперници и конкуренти, да затвърдите своите позиции на сегашното си място. Имайте предвид, че сега звездите очакват от Вас действия, и няма да имате време за размисли и съмнения. Много е важно, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде доста наситен, и Вие съвършено ще останете без сили, ако не попълните запасите си от енергия. Избягвайте неприятните разговори., които днес ще Ви действат особено угнетяващо.

Лъв

Именно днес трябва най на края да направите решителната крачка, на която така дълго не сте могли да се решите. Ако от отдавна Ви се е искало да се разделите с Вашия любим човек, да започнете да се виждате със симпатичен представител на противоположния пол или да му предложите ръката и сърцето си, няма да намерите по-подходящ ден.

Дева

Смятате, че няма нищо по-добро от възможността за избор? Увереността, че ако не проработи вариант А, план Б изглежда многообещаващ, а план В изобщо не се нуждае от доработване, моментално повишава Вашето настроение. Какво пък, за днешната вечер може и да не Ви потрябват толкова много планове, но съществуването им няма да Ви навреди! Нещата ще се подредят така, че неочаквано ще Ви посети близък човек, който страшно много се нуждае от Вас.

Везни

Днес се постарайте да бъдете максимално честни с Вашия любим човек. Всеки опит да скриете нещо, ще се окаже сериозен проблем за бъдеще. Наистина, да се говори много не винаги е най-леко и приятно, но понякога лекотата и приятността не са главни критерии в избора на правилната линия на поведение.

Скорпион

Днес ще Ви се струва, че всичко, което правите в личния си живот, е неправилно, и е трябвало да постъпите по съвсем друг начин. Само че преди да променяте каквото и да било във Вашия модел на поведение, не забравяйте да се посъветвате със своя любим човек. Него това също го засяга.

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо неочаквано, което до голяма степен ще повлияе на Вашия личен живот. Възможно е, промените да са незначителни, но събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на стратегия на поведение!

Козирог

Ще получите отговори на важни за Вас въпроси, които,за съжаление, няма да са от най-приятните. Ще се наложи да се примирите с факта, че плановете Ви не могат да бъдат реализирани в първоначалния им вид и ще се наложат корекции, които ще са доста значителни. Исканията Ви през този ден ще нарастнат. Своите интереси, цели и убеждения ще отстоявате по съвсем необичайни пътища. Опитите Ви да се опрете на традицията или семейството, точно в този момент може да се окажат неудачни. Започвайки важна работа, се постарайте да бъдете по-практични и да намерите начин да се презастраховате. Ако разчитате само на своята щастлива звезда, можете да се окажете разочаровани от бивши приятели или някогашни идеали. Не са изключени сриване на настроението и самочувствието.

Водолей

Днес няма да имате пълна самостоятелност. В едно и също време ще сте зависими както от реализация на собствените планове, така и от волята на другите хора. Не е изключено да се наложи да се подчините на някакви обективни изисквания, например на спуснато отгоре разпореждане, или на някакъв закон. Възможни са проблеми със здравето, предизвикани от някакви хронични или професионални заболявания. Ако решите да останете в сянка и да се спотайвате, това ще се получи, но в резултат ще остане все същия недостатък – липса на свобода и независимост.

Риби

Днес трябва да поставите рязка граница между дружбата и любовта , и в никакъв случай да не я престъпвате, дори и на моменти много да Ви се иска… Все пак приятелят си е приятел, а любимият – любим, и този статус и понятия не трябва да смесвате. Нищо добро не би се получило от подобна смесица!

c