Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Джулай морнинг на Камен бряг: Магията на първите слънчеви лъчи и легендарния Robin McAuley

Хиляди почитатели на рок музиката и природата отново се събраха, за да отпразнуват традиционния Джулай Морнинг на живописните скали на най-източния бряг на България, при село Камен бряг, където първите слънчеви лъчи огряват най-напред.

Местността около „Огънчето“ е символ на тази традиция, която всяка година привлича множество ентусиасти. Камен бряг, със своите живописни скали и впечатляващи изгледи към Черно море, създават неповторима атмосфера на това магическо място.

Събитието беше съпътствано от рок концерт, който започна още от вечерта и продължи, и след първите лъчи на слънцето. На сцената тази година се изявиха впечатляващи групи, като GLOCK, Team "Dream", Sweet Poison и Electric Roxy. Всяка от тези банди поддържаше духа и енергията на събитието високо през цялата нощ, с мощните си изпълнения.

Тази година специалният гост на събитието беше легендарният Robin McAuley заедно с Eridan, който покори сърцата на многобройната публика. Кулминацията в ранното утро, беше когато McAuley запя вечната класика "July Morning" на Uriah Heep на фона на първите слънчеви лъчи, които огряваха сцената и всички присъстващи. 

c