Неделя, 30 юни 2024

30.06.2024

Последвайте ни

Фламенко фестивал ще се проведе в село Тюленово край Шабла

Една незабравима вечер обещава да е събитието "Spanish Fashion in Shabla". С него в село Тюленово край Шабла ще дойдат фламенко фестивал и ритъм от Андалусия.

На 22 юни, събота, от 19:30 ч. на площада в с. Тюленово ще бъде отбелязано успешното сътрудничество на България и Испания в областта на културния туризъм.

Организатори на събитието са Община Шабла, заедно с най-големия испански туроператор в България Be Great Service.

Вечерта ще изобилства от културни елементи от Иберийския полуостров и уникален цветен спектакъл, изискана селекция от деликатеси, испанска музика и културни елементи.

Участници в събитието ще бъдат световноизвестната испанска дизайнерка Агата Руис де ла Прада с ранг маркиза, която ще представи нови модни тенденции.

Невероятната фламенко певица и перкусионист Ноелия Гонзалес Хередия ще представи част от своя репертоар. Световният посланик на иберийския хамон Флоренсио Санчидриан с уникален спектакъл ще представи испанска гастрономия и традиции.

Събитието се организира в рамките на проект „Фламенко Фестивал Шабла 2024“, който се осъществява по Програмата за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини в Република България“, с финансовата подкрепа на Министерство на туризма.

c