Неделя, 30 юни 2024

30.06.2024

Последвайте ни

Деница Сачева: ГЕРБ осигури 108 млн. лв. за област Добрич (СНИМКИ+ВИДЕО)

Направихме така, че Бургаският университет да разкрие филиал за медицински сестри, заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич

В изпълнения до краен предел Летен театър областният лидер и водач на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич Деница Сачева посрещна председателя на ГЕРБ Бойко Борисов. Заедно с него бяха Мария Габриел, бившият министър на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, евродепутатите Емил Радев и Андрей Новаков, водачът на листата във Варна Даниел Митов, водачът на ГЕРБ в евролистата Росен Желязков.  

„Ясно е какви са вашите желания – за по-добри пътища, за по-добри училища, за достъпно и качествено здравеопазване, за повече възможности за спорт и култура, за инвестиции и за работа. Опитват се да ви разделят, да ви накарат да мразите, разказват ви през телевизора колко сте забогатели по време на тяхното управление. Говорят ви за някакъв подем и бурен растеж, който обаче основно е в техните глави“, посочи Деница Сачева, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич.

Тя подчерта, че статистиката на Националния статистически институт показва ясно, че през последната една година са построени едва 26 километра пътища в цяла България. „Всички проекти за област Добрич бяха спрени именно по време на правителството на Кирил Петков“, каза тя. И припомни, че миналата година точно лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза ясно, че ние няма да подкрепим бюджет, ако в него няма пари за общините. „Всички проекти в нашата област, които са на стойност 108 милиона лева, тази година са налице, благодарение на ГЕРБ“, каза още Деница Сачева. 

2000 посрещнаха Бойко Борисов в Добрич (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Гледам във фейсбук картини с лицето на един колега от „Продължаваме промяната-Демократична България“, който се хвали, че еднолично бил защитил пари за областта. Да знаете, че той дори и имената на проектите не знае и не може да ви ги каже. Даже единият път, за който той говори, че тепърва е осигурил средства, вече е направен, и онзи ден с Емо Радев минахме по него“, подчерта областният координатор на ГЕРБ.

„Тези реклами ми напомниха за една мисъл, че има две категории хора. Първата е тези, които вършат работа, а втората е тези, които се хвалят. ГЕРБ винаги е бил в първата категория. Защото там конкуренцията е най-малка. Там има пазарна ниша. Хора, които да вършат работа, има само в ГЕРБ. Често ни казвате, че Добрич е на края на света и сякаш никой не му обръща внимание. Но, от първия ден, в който тук съм като областен координатор, непрекъснато говоря за Добрич, непрекъснато водя хора в нашия град, разказвам за проекти. Факта, че вече направихме така, че Бургаския университет да разкрие свой филиал за медицински сестри ще продължим с още идеи“, каза още Деница Сачева.

„За пореден път се явявам пред вас като водач на листата в Добрич област и търся вашата подкрепа за една решителна и категорична победа тази неделя", заяви Деница Сачева. Тя припомни, че „Изборите не са времето, в което някой да си търси работа в политиката. На избори хората трябва да изразяват своята позиция – дали подкрепят или отхвърлят случващото се. Двете са взаимно свързани и всяко наше действие или бездействие има значение. Всичко, което правим, може да има значение за живота на хора, които дори не познаваме. Европа е нашият дом и всеки от нас има приятел, роднина или близък, които живеят в друга държава. Точно затова е изключително важно да бъдем част от този наш общ дом при вземането на решения за Европа. Затова е важно на 9 юни да гласуваме за европейски избори. А от нашия глас на 9 юни за националните избори зависи какъв ще бъде домът на нашите деца и на нашите родители. Нека гласуваме на 9 юни с номер 22 и нека още същата вечер да се поздравим с победа“, призова водачът на листата на ГЕРБ-СДС в област Добрич.      

Ето и пълната листа: 

1. Деница Сачева – Политик

2. Йордан Йорданов – Икономист

3. Димитър Димитров – Инженер

4. Гергана Димитрова – Хореограф

5. Живко Желев – Финансист

6. Иво Пенчев – Предприемач

7. Венета Димитрова -  Юрист

8. Илиян Станоев – Адвокат

9. Павел Градинаров – Учител

10. Мирослава Василева-Малева – Учител

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

c