Неделя, 28 април 2024

28.04.2024

Последвайте ни

Бойко Борисов: Добрич започна да се събужда от последните 8 кошмарни години

„Хората в Добрич започнаха да се събуждат от тези осем кошмарни години и искат да има реална промяна в отношението към града. Защото, оставете градската среда, няма нищо, което да се е променило за последните два мандата“. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при среща с новоизбраните кметове и общински съветници от Добруджа. Двамата с областния координатор и народен представител Деница Сачева подкрепиха кандидата за кмет на Добрич Красимир Николов за балотажа в неделя.

„Моделът Йорданов с непрекъснатото теглене на заеми се е пренесъл през последните три години в държавата. Както е задлъжнял Добрич, така и цялата държава. И ние, и следващите поколения ще връщат тези пари.
По-младите трябва да мислите как първо да върнете прахосаните пари и чак тогава да градите“, посочи Борисов. Той сподели, че се е разходил в центъра на Добрич и ако състоянието на централната част на София беше такова, в медиите щеше да има по 100 репортажа на ден.

Областният координатор за Добрич Деница Сачева подчерта, че единствената цел на изборите в неделя е победа. „Няма нито един европейски проект  през последните 8 години и градът е в пълен застой. Има 34 милиона лева кредити“, каза тя и припомни защо в Добрич още няма Медицински колеж, при положение че той трябваше да отвори врати тази есен. „Организирахме всички депутати от всички парламентарни групи, с наше водещо участие, да
се създаде тук този колеж. И се оказа, че кметът е изхарчил парите за ремонт на сградата, за да връща лихви по кредитите. Изключително безотговорно отношение и той за всичко обвинява ГЕРБ. В момента това му е рекламата – да не се връщал моделът на ГЕРБ. А моделът „Йорданов“ го гледаме навън, в града“, изтъкна тя.

Красимир Николов призова съгражданите си да излязат и да гласуват. „Ако наистина хората искат Добрич да започне да се развива във възходяща посока, в деня на вота нека останат една минута насаме със себе си и да си отговорят на въпроса, харесва ли им нашият град какъвто е в момента или искат по-добър живот за децата си“, посочи кандидатът за кмет от ГЕРБ-СДС.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

c