Неделя, 28 април 2024

28.04.2024

Последвайте ни

ГЕРБ регистрира кандидата си за кмет на Добрич и пълна листа за общински съветници

Добрич трябва да бъде град, от който хората не си отиват, а искат да живеят и да виждат своите перспективи за развитие, каза Деница Сачева

„Местните избори са най-важни за ежедневието на хората, които живеят в един град. Затова ние вярваме, че местните избори в Добрич ще преминат при най-високата избирателна активност, която сме виждали до момента. И вярваме, че всички добруджанци ще дадат своя вот на 29 октомври“, каза пред журналисти народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Деница Сачева. Тя регистрира в Общинската избирателна комисия кандидата за кмет на Добрич Красимир Николов и пълна листа за общински съветници.

„Важно е да направим така, че Добрич да бъде в добри ръце, да се управлява от хора, които не само могат да решават наболелите проблеми, но могат да виждат и дългосрочните перспективи за развитие“, посочи Сачева.

По думите й Красимир Николов, кандидат за кмет на града, е човек, който е познат вече със своята обществена дейност и с позициите, които е заемал като заместник-областен управител и уважаван учител. Листата е от 41 души и включва както дългогодишни членове на ГЕРБ и общественици, така и млади колеги, които могат да виждат перспективата за развитие.

„Защото Добрич трябва да бъде град, от който хората не си отиват, а искат да живеят и да виждат своите перспективи за развитие. Затова за нас гласът на младите беше изключително важен“, посочи Сачева. В листата има регистрирани колеги и от нашия партньор СДС, както и представители на гражданската квота.

c