Сряда, 03 юли 2024

03.07.2024

Последвайте ни

Базар за употребявани вещи организира Община Шабла

Базар за употребявани вещи организира Община Шабла по повод Световния ден на околната среда. На 8 юни от 10.00 часа в градския парк всеки може да се включи в един все по-разгръщащ се пазар за „втори живот“. Общината осигурява мястото и пазарната площ, а от гражданите се очаква да донесат вещи, които вече не са им нужни.

„Всички имаме вкъщи неща, които са ни малки, големи, повтарящи се, импулсивни покупки, неуспешни подаръци, непотребни вещи, предмети, загубили своята сантименталност или просто омръзнали – пълнят рафтове и гардероби, но не ни дава сърце да ги изхвърлим. Защо да не ги разменим или продадем!“, приканват организаторите.

Гражданите могат да предложат дрехи, бижута, играчки, книги, малки електроуреди, съдове. Всеки жители или гост на Шабла  ще може да зарадва някого, да освободи място вкъщи или да се сдобие с нещо отдавна търсено.

Базарът ще се състои в градския парк на Шабла без такси – само с добро настроение, усмивки и грижа за природата. Участието ще е със записване на телефон 05743 4145 или на e-mail: obshtina@shabla.egov.bg, до 06 юни.

c