Вторник, 02 юли 2024

02.07.2024

Последвайте ни

Продължава да е тежко състоянието на шофьора на Мерцедеса от катастрофата край Добрич

17-годишната му племенница е изписана още първия ден

Продължава да е тежко състоянието на шофьора на Мерцедеса от тежката катастрофа с двама ранени, станала в сряда по пътя Добрич-Крушари в отбивката за село Росеново.

Припомняме, че при нея челно се блъснаха УАЗ-ка на Държавното горско стопанство с осем души в нея и Мерцедес, в който са пътували мъж и жена, и 17-годишната им племенница.

Трагедия: Братя са загиналите горски служители при тежката катастрофа край Добрич (ВИДЕО)

Според информация, събрана по случая към момента, сблъсъкът е възникнал в лентата за движение на автомобил УАЗ. В резултат от удара лекият автомобил „Мерцедес“ се е разцепил на две части, една от които е изхвърчала на около 40 м разстояние, а километражът му се е застопорил на 120 км/ч в момента на катастрофата. 

120 км/ч показвал километражът на Мерцедеса при тежката катастрофа със загинали край Добрич

Вследствие на катастрофата загинаха шофьорът на УАЗ-ката и неговият брат, а други петима пострадаха тежко и са настанени в отделението по реанимация на болницата в град Добрич с опасност за живота.

Най-тежко е състоянието на шофьора на Мерцедеса, който е с тежка гръдна травма, фрактура на гръбначния стълб. 17-годишната му племенница е освободена за домашно лечение още първия ден.

Сред ранените е и съпругата на един от загиналите.

c