Вторник, 02 юли 2024

02.07.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 9 юни: Денят не може да се нарече обикновен, чакат ви изненади

Овен

Днес Вашия любим човек със завидно упорство ще Ви разказва за някоя своя нова идея, която едва ли ще Ви е интересна, както на него. Само че не само ще трябва да я изслушате, а даже и да кимате с ентусиазъм: оказва се, че няма да измте никакъв друг изход.

Телец

Да си изясните кои именно аспекти в живота Ви изискват внимание сега, не е така лесно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и вече от доста време не се усещате в хармония с обкръжаващия Ви свят. Това, което сега трябва да направите, е да участва активно в ритъм и заниманията на любимите си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си действия или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато отново се окажете в центъра на активните действия, ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите.

Близнаци

Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Рак

Денят не може да се нарече обикновен. Ако сте родени през юни, той ще се окаже неспокоен , и може да Ви донесе изобилие от неприятни изненади. През това време може да се ожат под удари Вашето здраве, благополучие и общия Ви жизнен тонус. Особено уязвима ще бъде нервната Ви система, рязко ще нарастне вероятността от стресове. Ако не сте настроени да рискувате, може интуитивно да намерите в сложните обстоятелства нещо привлекателно. Само че звездите все пак препоръчват да бъдете предпазливи и внимателни. Въздържайте се от смели начинания, ако от това няма пряка необходимост.

Лъв

Дори и да се наложи, ще Ви бъде тъжно да признаете своята неправота. Колкото и да не Ви се иска, ще се наложи да го направите, за да избегнете конфликт със своя любим човек. Още повече, че Вие действително не сте били прави по този или онзи въпрос и само гордостта Ви не Ви позволява да си го признаете направо…

Дева

Това е един много подходящ ден за контакти с далечни партньори, независимо дали са от друг град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите интереси при този диалог от разстояние, а отстъпките, които ще направите, няма да противоречат на Вашите интереси. При личните срещи ще Ви бъде доста по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно вероятно е ново романтично увлечение, тъй като съвсем няма да бъде трудно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на силните усещания, ще бъдете удовлетворени: очакват Ви множество приключения.

Везни

Днес е най-добре за всичко да се съгласявате със своя любим човек. Няма да успеете да го разубедите за каквото и да било, но може да развалите отношенията си със завидна лекота. В края на крайщата може да направите няколко малки компромиса, защото те няма да нанесат вреда на Вашата гордост.

Скорпион

През този ден Вашия любим човек ще прави всичко възможно и невъзможно, за да Ви стане още по- близък. Само че вероятността да се затворите и да не го допускате зад предела на тези или онези Ваши убеждения. А това няма да бъде лесна работа…

Стрелец

Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.

Козирог

Днес в живота Ви може съвършено неочаквано да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие въобще нямате причини да откажете на този човек топъл прием. Независимо от начина Ви на раздяла, сега ситуацията е доста различна и отношенията ще са съвсем други. Неговите амбициозни планове биха могли да Ви подтикнат към активни действия и затова се вслушайте в онова, което иска да направи и помогнете да го реализира. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред внимателно.

Водолей

Не трябва да се обиждате днес на своята половинка, дори и да прави съвсем неприемливи неща. Целта му ще е да Ви достави удоволствие, да Ви направи щастливи и да Ви накара да се усмихнете. Дайте си сметка, че в основата на негативното му поведение, са наистина добри намерения.

Риби

Днес се страйте да постъпвате със своя любим човек така, както бихте искали той да постъпва с Вас. Всъщност през този ден именно подобна система на отразяване ще действа по най-добрия начин, а и Вие ще се убедите в ефективността на схемата: „ти на мен, аз – на теб”.

c