Вторник, 02 юли 2024

02.07.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 8 юни: Време за мисли: Тези зодии днес ще спечелят от мъдростта си

Овен

Главното, за което трябва да мислите днес, е ефективността. Не се стеснявайте да се възползвате от всички способи, които може да бъдат полезни. Винаги сте умеели да мислите творчески, а днес това качество ще се окаже максимално полезно и нужно. Може да се създаде заплашваща за общата работа ситуация, и тогава Вашите идеи ще спасят положението. Това е и най-подходящото време за активно участие в груповата дейност. Може би си заслужава да се разходите из покрайнините, или да отидете на някакво общоградско мероприятие. В общата работа се включвайте постепенно.

Телец

Ако сте заинтересувани от издигане в службата, ставайте по-рано и така няма да изпуснете удачния шанс в тази сфера. В течение на деня рязко ще нарастне стремежът Ви към оригиналност и за общуване със съмишленици. Всякакви, даже и най-необичайните връзки ще бъдат успешни и надеждни, ако са оформени официално и се явяват законни. Не са изключени непредвидени парични разходи, както и неочаквани семейни и делови усложнения.

Близнаци

Каквото и да правите днес, резултата съвсем няма да Ви интересува. За разлика от процеса. Това ще е така, защото процесът ще бъде неразривно свързан с Вашия любим човек, с неговата компания и през този ден ще Ви оказва изключително благоприятно въздействие. Дори той да е редом с Вас само мислено…

Рак

Във всичко, което се отнася до бизнеса и работата, е нужна пределна, постоянна и неотслабваща бдителност. Денят е много неблагоприятен и едно дребно подхлъзване ще бъде достатъчно, за да загубите и пари, и влияние, и покровителството на човека, на когото сте свикнали да разчитате. Пазете своята репутация като зеницата на окото си, защото именно тя днес се явява Вашето главно преимущество пред конкуренцията. Но денят не може да бъде наречен и съвсем безнадежден. Ще Ви зарадва среща със стари приятели, а настроенето Ви ще се повдигне от случайно запознанство.

Лъв

Сериозни проооблеми са малко вероятни, но ще възникнат доста много малки трудности, а точно тези трудности ще Ви действат обезкуражително. Ентусиазмът ще се топи буквално пред очите Ви и ако имате важна работа, опитайте се да я свършите още през първата половина на деня. Вечерта е време, в което нищо няма да Ви зарадва така, както спокойната почивка в семеен кръг. Близките Ви имат за Вас приятни сюрпризи и добри новини. Освен това, вероятни са парични постъпления, които ще се окажат много навременни. Денят е подходящ за открития, които ще са от голяма полза.

Дева

Вашата задача за днес е да планирате съвместния ви живот за месец напред. Да определите точната дата, от която Вашия любим човек трябва да Ви обича още повече, е доста трудно, но да решите кога заедно ще отидете на театър, кино или изложба, е напълно по силите ви. Само си запишете всичко, че иначе ще забравите.

Везни

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион

През този ден трябва да постъпите с Вашия любим човек така, както бихте искали той да постъпва с Вас. Разбира се, ако му подарите букет цветя, бе бива да очаквате същия букет и от него, но на ответен знак на внимание напълно може да разчитате.

Стрелец

Струва Ви се, че вярата в любовта Ви е напуснала сериозно и за дълго. Даже и най-потресаващите романтични отношения ще Ви се струват през този ден обидни, рутинни и натоварващи. Може би е дошло време да направите пауза в общуването със своя любим човек? Поне за този ден…

Козирог

Ключът към проблемите, които възникват днес неочаквано и сякаш случайно , се крие в миналото. Днешните трудности са своеобразно заплащане на отдавнашни грешки и недовършени работи. Така че бъдете готови към ретроспективен анализ, и при това – доста критичен. Без него няма да успеете да промените ситуацията. Не би било зле внимателно да изслушвате и хората, които казват истината право в очите, дори и тя да е неприятна . От тях ще научите нещо твърде важно. Личните отношения днес сякаш ще замират, а и Вие, и Вашите близки ще се страхувате от промени, наближаването на които е очевидно. Помнете, че не е по силите Ви, да спрете времето, и не се хабете напразно.

Водолей

Не трябва да се стремите към глобални промени в живота си. По-добре е да се задоволите с онова, което имате, и плувайте по течението, като пазите силите си и се готвите за нов скок, благоприятният момент за който скоро ще настъпи. Ако сте ръководител, дайте разпорежданията си максимално точно и ясно, тъй като вероятността да бъдете неправилно разбрани, е твърде голяма. Яснота е нужна и в личните отношения – доизкажете недоизказаното, поставете акцентите , дори за това да не са нужни само сила и характер, но и някаква жестокост. И не търсете виновниците за своите беди: дошло е време да вземете в собствените си ръце отговорността за това, което се случва в живота Ви.

Риби

Не се страхувайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното придвижване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви доста омръзнали. Възможно е именно в дома си да получите неограничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите загубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните съвместни проблеми заедно със своите роднини. Семейството Ви допълнително ще се сплоти чрез обсъждането на общите проблеми, или с гледането на някакъв интересен филм.

c