Вторник, 02 юли 2024

02.07.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 2 юли: Вдъхновение витае около козирозите, съдбовни срещи за телците

Овен

Днес и на Вас, самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате – така (може би) ще бъде по- лесно…

Телец

Постарайте се днес да не седите в къщи, а излезте сред хората. Иначе може да пропуснете великолепен шанс да срещнете своята съдба. Не е зле да се погрижите за своята външност . Това ще Ви отнеме много по- малко време, отколкото предполагате, а резултата ще предизвика у Вас възторг. Направете за своя любим нещо незабравимо – пригответе вкусна вечеря и нетрадиционен десерт. И планирайте добре разходите си, защото може финансовото Ви положение да се пропука. ..Ориентирайте се към дейности, които биха Ви помогнали да свалите напрежението.

Близнаци

Всички днес ще бъдат с Вас внимателни и официални. В това може да откриете своеобразна прелест – в карйна сметка не може да се флиртува непрекъснато. Но ако сте истински майстор, може да се опитате да стопите леда малко по малко.

Рак

Денят не само ще бъде не лош за Вас, а даже в дреболиите ще Ви върви. За значителни мероприятия обстоятелствата няма да са така благоприятни, но пък ще имате възможност да поотложите по-важните неща. Без усилие ще получите помощ и подкрепа не само от близките си хора, но и от съвсем скорошни познати. Жизненият Ви потенциал е висок и самочувствието Ви ще бъде много добро. Втората половина на деня е подходящо време за покупки и няма да възникнат проблеми с правилното използване на наличните средства.

Лъв

Ако се стремите към реализация на професионални амбиции, днес е най-подходящото време . Ако в душата си сте кариерист, вслушайте се в интуицията си, защото точно сега здравият разум може да Ви доведе до задънена улица. Създават се благоприятни обстоятелства за начало на романтични отношения, но Вие сте настроени толкова лекомислено, че едва ли ще отидете по-далеч от романтично приключение. Но пък за сметка на това , времето си ще прекарате твърде приятно.

Дева

Проектът, с който се занимавате в професионалната сфера или съвместно с приятелите е започнал да боксува на място. Днес ще достигне онази точка, когато нещо трябва да се случи и той да помръдне от мястото си, или да го зарежете. Останалите ще се обърнат към Вас за решение, разчитайки на Вашия опит и умения. Даже и да не сте уверени как трябва да се действа по-нататък, постъпете така, както Ви подсказва интуицията. Имате някакви идеи какво трябва да се предприеме на първо място, и това ще Ви помогне да предотвратите ситуация, в която всеки ще дърпа колата в различна посока. Ако оглавите работата, тя непременно ще завърши с успех.

Везни

На представителите на този знак на Зодиака днес звездите препоръчват, да не излизат в прекалено леко облекло. A когато сте в помещение, препоръката е, да се обличате по-семпло, за да не давате поводи за ревност от страна на половинката. Имайте предвид, че днес ще е особено раним и склонен към преувеличения. Най- хубаво е, колкото се може повече време да прекарате заедно .

Скорпион

Колкото по-малко разказвате на Вашия любим човек за своя живот, страдания и преживявания, толкова по- далечни хора ще се оказвате. Ако това се оказва крайна Ваша цел, приемете поздравления, Вие сте на правилния път. Ако ли не, би било добре да не се прикривате и да не си премълчавате за някои неща.

Стрелец

Благоприятно време за кратки пътувания и разходки, особено в компанията на приятели. Може да направите посещение на близки роднини, или да си обменят последните новини. В резултат е възможно още повече да се сближите, или пък да узнаете нещо ново за себе си. Спешни действия и душевни сътресения през това време не се предвиждат, но не се очакват и големи достижения. Нараства интереса към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става около Вас, като използвате за целта най-неочакваните източници на информация.

Козирог

Около Вас ще витае вдъхновение, което ще възникне от най-неочакваните и удивителни източници. Прекрасното дълбоко небе и завладяващите звуци на природата събуждат у Вас поета, но не се учудвайте, ако днес се вдъхновявате от ритъма на пътното движение , или на симетрията на тавана в магазина за хранителни продукти. На умът Ви е нужна стимулация, и той я намира във всичко, което Ви заобикаля. Отпуснете се и изживейте удоволствие от този неочакван начин да се гледа на нещата.

Водолей

Търпението никога не е фигурирало в списъка на Вашите достойнства, но пък и Вие никога не сте искали това. Днес ще бъдете още по-нетърпеливи от обикновено, но това ще си има своите причини. На всички е известно, че законите на Мърфи се проявяват в пълна сила и затова имайте резервен план за действие, а и готовност да го приведете в изпълнение.

Риби

Не се страхувайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното придвижване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви доста омръзнали. Възможно е именно в дома си да получите неограничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите загубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните съвместни проблеми заедно със своите роднини. Семейството Ви допълнително ще се сплоти чрез обсъждането на общите проблеми, или с гледането на някакъв интересен филм.

c