Петък, 02 август 2024

02.08.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 2 август: Спокоен ден за скорпионите, трудности и загуби за овните

Овен

Този ден може да бъде свързан с трудности и загуби, но Вие имате шанс да ги минимизирате, като от сутринта се заемете с неприятни, но необходими дейности. Много важна е готовността Ви да взимате решения, които не разчитат на подкрепа. Ако не се страхувате от мълчаливото осъждане на околните, звездите навярно ще Ви подкрепят. Предстои Ви да решавате не само свои, но и чужди проблеми: да помирявате спорещи, да регулирате разногласия или да влизате в ролята на трети съдия. Всичко това е уморително, още повече че чувствате, че сте принудени да се потапяте в чужди неща повече, отколкото би Ви се искало. От друга страна усещането за изпълнен дълг до някъде украсява деня.

Телец

Трудно ще Ви бъде днес да убедите своя любим човек, че е напълно самостоятелен и прекрасно може да мине без Вашите съвети, наставления и пожелания. За него е напълно достатъчно , че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му трябва.

Близнаци

Чак до вечерта ще бъдете обект на особеното внимание на Фортуна. Хармоничното самочувствие, отлично настроение и желанието да сте от полза, ще способстват за блестящите резултати във всяка започната от Вас работа. В същото време помнете, че не трябва да оставате сами. Около Вас ще има много хора, желаещи да Ви окажат подкрепа, и едновременно с това – споделящи Вашите възгледи. Не е изключено да се окажете един от духовните лидери в своята среда. Твърде възможни са успехи в такива сфери като преподаване, техника, спорт, литература, научни изследвания, медицина, реклама и туризъм.

Рак

Събитията през този ден ще Ви накарат да нервничите. Прекалено много неща ще се случат не така, както са били планирани, а за Вас е изключително трудно да се приспособявате към някаква ситуация. Ще възникне напрежение в отношенията Ви с близките, а през първата половина на деня ще е почти невъзможно да стигнете до взаимно разбиране. Възможни са разправии с роднините, а препъни-камък може да се окажат както пари, така и плановете Ви за бъдещето. Денят ще Ви подари интересни идеи и нестандартни решения .

Лъв

Станете за малко безгрижно дете! В края на краищата, да бъдете през цялото време възрастен, това е доста скучно! Ако сте девойка, направете си 2 опашчици, а ако сте млад човек – вземе в ръка балонче и заедно вървете заедно да търсите невинни детски удоволствия и радости: полюлейте се на някоя люлка, хапнете сладолед, или пък нещо друго подобно… Но да се целувате като възрастни, никой няма да Ви забрани!

Дева

Не само притежавате необходимата енергия, за да положите днес началото на нещо ново и позитивно, но жизнените Ви сили ще са напълно достатъчни, за да доведете започнатото до край. Както се пада на добър организатор, какъвто се явявате в момента, вече сте заложили основите. Сега само трябва да се съсредоточите на замисленото. Това няма да Ви отнеме много време и затова отрано помислете, с какво ще запълните остатъка от деня. Защо да не посетите стар приятел или роднина, които биха били наистина щастливи да чуят подробности за Вашите последни приключения? Или кратко пътуване?…

Везни

Не трябва да си правите за тоз ден грандиозни планове: за съжаление шансовете за постигане на успех не са големи. Най-доброто, което може да направите е, да се постараете да избегнете загубите, а това е напълно по силите Ви. Средата на деня ще се окаже най-сложното време. Именно то ще бъде свързано със силни и противоречиви емоции, необмислени постъпки и изисквания. Сдържайте поривите си и не произнасяйте всичко, което Ви се върти на езика. Самообладанието днес ще Ви бъде много нужно Само с любимия човек може да бъдете истински искрени, тъй като той наистина ще Ви разбере правилно.

Скорпион

Очаква Ви относително спокоен ден, свързан не толкова със събития, колкото с предвкусване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате много внимателно всичко ставащо, като едновременно с това си правите изводи и градите планове. Всичко зависи от мащабите на Вашите лични цели. Колкото по-големи са те, толкова по-бързо трябва да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от подкрепа много повече от друг път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако днес сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, след това ще съжалявате, че не сте овладели емоциите си.

Стрелец

Днес настроението няма да бъде много стабилно. У Вас ще се появи желание да научите нещо ново и да се покажете от неочаквана страна. Добре ще преминат срещите Ви с приятели и е важно през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е възникване на нови идеи за творчество, но ще бъде доста сложно те да се развият, защото много ще се отвличате по други задачи.

Козирог

Козирозите могат да използват този ден за уреждане на някакви отдавнашни конфликти и разногласия. Дипломатическите таланти на представителите на знака днес ще се проявят особено ярко, така че Козирозите стават незаменими миротворци. Само че всякакви преговори ще изискват сериозни емоционални загуби. Свободното време трябва да употребите за спокоен отдих и необременяващи занимания. Четете, слушайте музика, занимавайте се с живопис или ръкоделие – това помага да се възстановят душевните сили и ще Ви направи по-спокойни и привлекателни.

Водолей

Много внимателно трябва да се отнасяте днес към общото имущество с Вашия любим човек. Даже е желателно да правите това дори и по-внимателно от него. Всяка небрежност ще стане повод за упреци от негова страна, а това значи, и за възможни караници, които сега съвсем не са Ви нужни.

Риби

Пригответе се за сериозна среща с шефа. Искате да го попитате за нещо (най-вече за повишение на заплатата, за премия или за служебно издигане, което ще рече –за преминаване на друга позиция), като поне едно от тези неща отдавна Ви е било обещано. Ако сте правили всичко, за което са Ви молели, та даже и повече, няма защо да се притеснявате. Само че не би било зле , да пообмислите, какво точно ще кажете. И даже да порепетирате.

c