Сряда, 17 юли 2024

17.07.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 17 юли: Успешен ден: Жънем успехи, но все пак трябва да внимаваме

Овен

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични среши и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.

Телец

Много рядко се случва така, че представител на Вашия знак да се чувства неуверено. Това значи, че на другите е трудно да се справят с Вас, тъй като едва ли бихте позволили някой да вземе връх . Ако някой поиска да Ви прехвърли представителни пълномощия, Вие няма да започнете да отказвате. Ако се наложи пък да защитавате хора, които не са в състояние да направят това сами, с радост бихте го направили. Така че ако днес Ви попадне подходящ случай, непременно се възползвайте от него.

Близнаци

Очертава се един благоприятен ден за работа, а също и за всякакви неочаквани решения в областта на работата. На съвещанията през този ден може да предлагате най- нестандартните и странни идеи. Шанса, те да бъдат възприети отлично, е много голям. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решаване на задачи от подобен род. Деловите срещи ще преминат прекрасно , а за романтичните вероятността за разбиране е голяма, но едва ли ще Ви остане време.

Рак

Дори градът в който живеете да е страшно голям, това не изключва възможността за нежелателни срещи, особено през този ден. Затова ако имате повече от един любим човек в дадения момент, по-добре не излизайте на улицата в неговата компания. Това е за предпочитане, за да се разминете с „приятната” изненада, да срещнете другия…

Лъв

Ще имате успех във всички неща, свързани с решаването на домашните проблеми, с бизнеса и със застраховането на имуществото. В този момент се повишава вероятността за безпрепятствено получаване на кредити за крупни суми или изплащане на компенсации за повредено жилище. Ако искате обкръжаващите да обърнат внимание лично на Вас, да се възхищават от вредните Ви таланти по-често и да Ви имат доверие, не губете връзка с родителите и семейството , а също и с националните традиции.

Дева

Звездите категорично не Ви препоръчват да изнасяте лекции и да четете „конско” на празно място… Когато водите спор по глобални въпроси, най-добре е, да изоставите дреболиите, защото заради тях може да се скарате. Ако демонстрирате упоритост и постоянство и защитите своята гледна точка по въпроса, който по никакъв начин не може да бъде наречен дреболия, много ще Ви уважават.

Везни

Ако има човек, способен да ощастливи цяла стая, пълна с хора, това сте Вие. В състояние сте да повдигнете на конференция с хиляди участници тема, която незабавно да обиди всички с дух на приятелство до толкова, че никой от тях няма и да може да си спомни, кога за последен път е усещал нещо подобно. Това е дарба, а днес ще Ви се наложи да се възползвате от нея. Просто почакайте и погледайте, как Вашата способност ще накара определена ситуация да приеме съвсем друг обрат.

Скорпион

Май сте си прекалено самодостатъчни, за да смятате някого за своя половинка! Ако трябва да сте честни (поне пред себе си), думата „половинка” даже малко ще Ви наскърбява… Тогава може би е по- добре да живеете в усамотение, щом толкова никой не Ви е нужен? Помислете за това на спокойствие…

Стрелец

Днес настроението няма да бъде много стабилно. У Вас ще се появи желание да научите нещо ново и да се покажете от неочаквана страна. Добре ще преминат срещите Ви с приятели и е важно през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е възникване на нови идеи за творчество, но ще бъде доста сложно те да се развият, защото много ще се отвличате по други задачи.

Козирог

Денят е благоприятен за съвместно пътуване извън града. Толкова благоприятен, че заради това пътуване трябва да оставите на стана всички останали задачи. Просто именно сега и именно извън града , на природа, ще стане между Вас онова, което така дълго сте искали и очаквали. И което ще чакате още много дълго, ако не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей

През този ден не трябва да натрапвате на любимия си човек своята гледна точка. Все едно, той няма да застане на Ваша страна, както се отивате да поставите нещата. Дори само по силата на вродения си инат, който днес ще се обостри… Затова ще се наложи нееднократно през този ден да правите компромиси.

Риби

Денят ще донесе доста неприятни събития. Вашите грешки и пропуски ще станат известни на всички, и всеобщото обсъждане няма да Ви кара да чакате. Някои Риби ще успеят да се отнесат към ситуацията с хумор, но болшинството преoставители на знака сериозно преживат заради ставащото. Най-лошото е, че губите увереност в себе си, и се отказвате от участие в перспективни проекти. После ще съжалявате, че сте пропуснали своя шанс. По отношение на самочувствието, има още какво да се желае. Не забравяйте за профилактични мероприятия и се погрижете за себе си.

c