Вторник, 16 юли 2024

16.07.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 16 юли: Шарен ден - успех за едни, други да се въздържат от промени

Овен

Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините – това ще Ви ободри.

Телец

Днес всички ще завиждат на това, колко красиво и хармонично се гледате със своя любим човек. От Вас сякаш ще излиза някакво сияние, което няма да може да остане незабелязано, а и сякаш щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко възможно, за да не загубите това.

Близнаци

Денят ще бъде успешен. Ако сте делови човек, може да очаквате куп приятни сюрпризи: от получаване на примамливи търговски предложения, до поява на блестящи бизнес-идеи. Ако професионалните успехи не са точно онова, към което се стремите на преден план, обърнете внимание на творчеството. Вашият потенциал е висок и няма да се наложи да се оплаквате от недостиг на идеи. Не е лоша ситуацията в личната сфера, макар че днес кардинални промени към по-добро не могат да се очакват. Може да проявите инициатива в романтичните отношения, а решителните действия ще бъдат приети с овации.

Рак

Не може да се каже, че това е най-удачният ден за промени. Не че такива съвсем не са Ви нужни, но просто днес каквото и да се промени, то не е на добро. Останете верни на своя любим човек, на своите привички и даже на своите недостатъци. В тях също има определена прелест.

Лъв

Днес на Вашия любим човек ще му се прииска да Ви признае за нещо важно, сериозно и дълбоко, което е разбрал съвсем неотдавна, и което не му дава мирка да заспи. Постарайте се да го изслушате много внимателно и да оцените казаното по достойнство, защото в противен случай много лесно на Вашите отношения може да се постави кръст.

Дева

Добрата новина се заключава в това, че Ви предстои много спокоен и приятен ден. Лош

Везни

Ако днес Ви стане много тъжно, погледнете небето. Този съвет е подходящ и за Вашия любим човек, но ползата ще е по-голяма, ако направите това заедно, прегърнати и притиснати един до друг. Никакви логически доводи и бурни обсъждания няма да Ви донесат такова облекчение.

Скорпион

Днес е възможно да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в семейството Ви са възможни неприятности и даже може да се стигне до скандал. За момент ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, но за щастие, ще бъде временно. Звездите Ви препоръчват преди обяд да си направите кратка разходка и да подишате чист въздух. Каквито и предложения да получите днес, смело може да се заемете с всяко от тях, колкото и необичайно и неочаквано да е. Вечерта ще прекарате в комфортна обстановка

Стрелец

Доста дълго време сте успявали много лесно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките необходими ресурси. Хората виждат във Вас достатъчно опасен противник. Само че Вие искате от живота повече и единствения начин да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с желаното. Дори и да не изпадате с ентусиазъм от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, пак трябва да го направите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.ата новина е, че това няма да продължи вечно, и едва ли ще можете да направите много. При условие, че се помирите с неговата непродуктивност, ще можете да се избавите от всяко бреме, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че днес не би могло да разчитате на какъвто и да било успех. В крайна сметка, това е малка почивка в графика и не би предизвикала особено безпокойство у когото и да било.

Козирог

През този ден със завист ще наблюдавате любимите хора на своите близки приятели. Ще Ви се прииска да ги сравнявате със своя любим човек. Само че при Вас това не е в полза на последния. Впрочем, не е изключено Вашите приятели също да Ви завиждат – те познават недостатъците на своите любими по-добре от Вас.

Водолей

Помогнете на своя любим човек в неговите работи, дори и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не трябва да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови задължения. Само че ако изведнъж узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а сега вероятността за това е твърде голяма), трябва незабавно да му я съобщите. Ще Ви бъдат благодарни.

Риби

Въпреки доста неприятното стечение на обстоятелствата, ще успявате да вървите напред. Тайната на успеха се крие в правилното избиране на съюзниците. Но самостоятелни действия едва ли ще донесат очакваните плодове. Денят е подходящ за почивка и неформално общуване. Той обещава куп нови запознанства , които ще доведат до приятни, но не много сериозни отношения. Радвайте и себе си, и другите – днес това ще Ви се удава, както на никой друг.

c