Вторник, 10 септември 2024

10.09.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 10 септември: Решаващ ден – едни решават проблеми, други решават въпроси свързани с кариерата си

Овен

През този ден звездите препоръчват да поиграете на някаква интелектуална игра, например шахмат или преферанс. При това най-важното ще бъде не победата, а участието. Не е нужно да доказвате, че сте по- умни, а просто трябва да подчертаете Вашите общи цели и замисли.

Телец

Трудно ще Ви бъде днес да убедите своя любим човек, че е напълно самостоятелен и прекрасно може да мине без Вашите съвети, наставления и пожелания. За него е напълно достатъчно , че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му трябва.

Близнаци

Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, сега е най-подходящото време да започнете да си правите планове! Настроени сте да се съсредоточите върху отношенията със своя партньор и да действате неспирно, за да можете и двамата да се чувствате чудесно. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази възможност, възприемайте всичко като отсрочен отпуск и като нещо прекрасно, което ви очаква…

Рак

Денят ще бъде посветен на въпроси на кариерата и Вашия професионализъм. През първата половина на деня са възможни проблеми в общуването с ръководството. Може да Ви бъдат поставени нови условия за работа. В домашната сфера също са възможни проблеми , а отношенията с роднините ще бъдат напрегнати. Вечерта може да получите добър съвет от близък човек, по отношение на работата.

Лъв

Днес на Вашия любим човек ще се иска да изкоментирате и анализирате как е преминал Вашия съвместен празник и да решите какво ще направите с всичко онова, което сте приготвили за празника. Не му пречете в този важен момент – това ще бъде полезно не само за него, а и за Вас и вашия тандем.

Дева

Девите трябва да бъдат готови за разочарования от личен характер. За съжаление този ден ще донесе на представителите на знака не съвсем приятни новости. Освен това по никакъв начин няма да можете да се оправите и със собствените си желания – изглежда , че те противоречат на тези жизнени принципи, които винаги сте се стремили да следвате. В резултат на това целият ден ще се превърне в последователно преодоляване на противоречие: отначало – вътрешни, а след това – отнасящи се до отношенията с обкръжаващия свят. Ще Ви стане значително по-лесно, ако престанете да искате невъзможното от себе си и околните.

Везни

Дребните разговори могат да доведат до значителни събития. Ако изведнъж нещо Ви е притеснило, не трябва да се насилвате с общуване. Вместо това се старайте просто да поддържате ежедневните разговори и сдържано обменяйте реплики с обкръжаващите Ви. Не само ще научите доста отлични прийоми, а ще завържете и полезни запознанства, но в един момент ще разберете, че Вашата стеснителност се е изпарила, а даже и не сте забелязали.

Скорпион

В суматохата дребните детайли витаят над Вас и малко сте изостанали в опита си да ги проследите. Няма за какво да се вълнувате. Ако се захванете за работа и си разработите някакъв организационен план, непременно ще успеете! Гонят Ви крайни срокове, просрочена сметка или диск, който не сте изготвили на време, а това може да провокира някои неприятности, ако не сте достатъчно предпазливи. Като се има предвид общото Ви състояние, би могло да приемете две различни предложения за едно и също време.Само че е по-добре да откажете и от двете, и да се усамотите, за да си отпочинете и да се реорганизирате.

Стрелец

Запазването и сортирането на данните има отношение не само към електронната поща и офисната работа, знаете ли това? Крайно време е да преминете към процес на преоценка на своите отношения. Прекалено дълго време сте пилели времето си за дреболии и сега е дошло време да решите кой действително е ценен за Вас и кой просто трябва да причислите към познатите. Напред! Не се страхувайте, да си поставяте високи стандарти. Някои хора няма да могат да преодолеят тази граница защото не са достатъчно надеждни, или просто не могат да Ви настигнат. Само че тези, които могат да го направят, ще Ви останат приятели за цял живот.

Козирог

Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така. Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата.

Водолей

Денят създава завидни условия за отдих сред кръг от приятели, а и за обучение на деца. Не трябва да се ограничавате в душното пространство на работните помещения. Изберете си време за разходки, в което бихте могли да съчетаете удоволствието от непринуденото общуване, деловия разговор, играта и познавателния процес. Това също е прекрасно време за литературно творчество във всички негови форми. Ще изпитате голямо удовлетворение от свършената през този ден работа, ако сте педагог, треньор, гид, програмист или уеб-дизайнер, или работещ на свободна практика.

Риби

Въпреки доста неприятното стечение на обстоятелствата, ще успявате да вървите напред. Тайната на успеха се крие в правилното избиране на съюзниците. Но самостоятелни действия едва ли ще донесат очакваните плодове. Денят е подходящ за почивка и неформално общуване. Той обещава куп нови запознанства , които ще доведат до приятни, но не много сериозни отношения. Радвайте и себе си, и другите – днес това ще Ви се удава, както на никой друг.

c