Петък, 27 септември 2024

27.09.2024

Последвайте ни

Благотворителен концерт за лечение на пожарникаря от Добрич Александър Шестаков

Благотворителен концерт за набиране на средства за лечението на Александър Шестаков се проведе тази вечер в концертна зала „Добрич“.

На сцената излязоха професионален фолклорен ансамбъл „Добруджа“ и Представителна фолклорна танцова студия „Добруджа“ с главен художествен ръководител Стоян Господинов.

Дарителските покани бяха на цена от 20 лева. В организацията на събитието активно участваха колегите на Шестаков от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Пожарникар от Добрич с рак в четвърти стадий има нужда от помощ, за да живее и помага

След края на събитието колегите на 42-годишния старши пожарникар и неговата съпруга се снимаха пред пожарните автомобили, които бяха „строени“ пред залата, докато траеше концертът.

Александър Шестаков е служител на пожарната в  Добрич. Той е диагностициран  с четвърти стадий рак на тимуса и се нуждае от 33 000 евро за лечение в Турция, сума, която е непосилна за неговото семейство.

13 700 лв са събрали от дарителските покани за концерта. Тепърва ще стане известно на каква стойност са и даренията, събрани в кутиите.

Дарения в помощ на Александър могат да бъдат направени по:

СМЕТКА: ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

BG17UBBS80021015286730

BIC КОД: UBBSBGSF

revolut.me/aleksandarshestakov

Титуляр: АЛЕКСАНДЪР ШЕСТАКОВ

c