Петък, 27 септември 2024

27.09.2024

Последвайте ни

Ауди мина на червено в Добрич и предизвика катастрофа с три коли и пострадала

Катастрофа с три коли е станала навръх Деня на Добрич на централния булевард „Добруджа“, на кръстовището с бул. „Добричка епопея“. Пострадала е шофьорката на един от автомобилите.

Около 20.20 часа на 25 септември е получен сигнал за катастрофа по бул. „Добруджа“ на кръстовището с бул. „Добричка епопея“ в Добрич. Блъснали са се три леки автомобила -  „Ауди“ А4, „Фиат Пунто“ и „Тойота Ярис“.

Пристигналият на място екип на „Пътна полиция“ установява, че Аудито се е движело по бул. „Добруджа“ и на кръстовището с „Добричка епопея“ навлиза и преминава на червено, отнема предимство и блъска насрещно движещия се „Фиат Пунто“. От своя страна той прави ляв завой, отскача и се блъска спрелия на червено на светофара автомобил „Тойота Ярис“.

Шофьорката на Фиата е откарана от екип на  Бърза помощ в Спешното отделение на болницата. След преглед е освободена за домашно лечение. Има кръвонасядане в областта на лявото рамо и натъртвания по цялото тяло.

Тримата водачи са проверени за употреба на алкохол, като резултатите са отрицателни.

Шофьорът на Аудито е тестван и за наркотици, като уредът отчита отрицателен резултат, съобщават от Областната дирекция на МВР.

c