Четвъртък, 02 май 2024

02.05.2024

Последвайте ни

„Никос Хранинженеринг“ в Добрич обяви Ден на отворените врати за търсещите кариера там

Компанията от Добрич „Никос Хранинженеринг“ обяви Ден на отворените врати. Той ще се проведе на 20 април от 14:00 часа в сградата на  ул. Ангел Стоянов № 1.

В рамките на деня посетителите ще имат възможност да се запознаят в детайли с дейността на „Никос“ и възможностите за кариера в компанията.
За събитието са подготвени презентация на тема „Как да кандидатстваме успешно за работа“ с фокус върху изготвянето на CV, как да се държим по време на интервю, информация какво се търси от работодателите, какви въпроси е добре да задаваме и какви не. 

Фирма "Никос" от Добрич изнася съоръжения за преработка на мляко за шест континента

Денят на отворени врати ще е интересен и полезен за всеки, който си търси работа или иска да види „отвътре“ една успешна фирма от град Добрич. Тъй като местата за ограничени, желаещите трябва да потвърдят своето присъствие на e-mail: kd@nikos.bg или на тел. +359 58 600 100.

Добричката фирма “Никос” спечели II-ра награда за интериор на годината (СНИМКИ)

Фирмата работи в сферата на машиностроенето, специализирала се е в производството на оборудване за хранително-вкусовата промишленост, основно за млекопреработка.

Голяма част от продукцията е предназначена за износ. През последните години се експортира 95-98 % от произведеното от добричката фирма.  Тя има трайно присъствие на континентите извън Европа. Работи почти на целия африкански континент, също и в Азия – Близкия Изток и Централна Азия, в Далечния Изток навлиза сега. Има клиенти и в Европа, но те не съставляват съществен дял от общите продажби и обороти. Работи също в Северна и Южна Америка.

c