Вторник, 16 юли 2024

16.07.2024

Последвайте ни

Добре дошли в "ДЮНЕРА" – новото заведение за бързо хранене в сърцето на Добрич

Град Добрич вече има ново заведение за бързо хранене, което обещава да предложи на своите клиенти изключителни вкусове и отлично обслужване. "ДЮНЕРА" се намира в центъра на града, точно до бившето кино "Родина" и цветарски магазин "Далия". Това местоположение го прави лесно достъпно за всеки, който търси качествена и вкусна храна в динамиката на ежедневието.

Прясно месо и здравословни картофки

Едно от основните предимства на "ДЮНЕРА" е използването на прясно месо, което се обработва на място от служителите, без да преминава през замразяване. Това гарантира, че всяка хапка е свежа и сочна. Картофките са приготвени на еър фрайър (с топъл въздух), което ги прави по-здравословни и същевременно хрупкави и вкусни.

Собствени сосове и внимателно сгънати дюнери

В "ДЮНЕРА" всички сосове са приготвени на място и не съдържат имитиращи млечни продукти. Те са направени от истинско мляко, което добавя още едно ниво на автентичност към вкуса. Особено внимание се обръща и на чили соса, който е направен от истински люти чушки.

Дюнерите и грил сандвичите са сгънати така, че да са максимално удобни за консумация – стегнати в горната част и запечени на скара. Това ги прави перфектни за консумация в движение или в уютната обстановка на заведението.

Богато меню за всеки вкус

Менюто на "ДЮНЕРА" включва разнообразие от вкусни предложения. Освен класическите дюнери и дюнер боксове, можете да се насладите на тостове на скара и грил сандвичи с луканка, пеперони, шунка, пуешко филе, свинско филе, зеленчуци или моцарела. За тези, които предпочитат месото, има специален дюнер само с месо.

Не липсва и богат асортимент от напитки – безалкохолни, прясно приготвен айрян с мляко от добруджански производител, различни видове бира, чай, кафе, капучино и други топли напитки.

Сладки изкушения и удобства за клиентите

"ДЮНЕРА" си партнира със сладкарница "Койчев" и предлага разнообразие от сладки изкушения, които ще задоволят всеки сладък вкус. В заведението има безплатен интернет и място за зареждане на телефони и таблети, което го прави идеално място за отдих и срещи.

Доставка до вашия дом

За удобство на клиентите, "ДЮНЕРА" предлага и доставка до домовете за град Добрич и селата Плачи Дол, Бранище, Дончево, Стефаново, Победа, Приморци, Полковник Минково, Стефан Караджа, Паскалево и Врачанци. Поръчките се приемат на телефон 0899 212 422.

Заповядайте в "ДЮНЕРА" и се насладете на уникален вкус, качество и обслужване, които ще ви накарат да се върнете отново и отново!

c