Неделя, 13 октомври 2024

13.10.2024

Последвайте ни

“Продължаваме промяната - Демократична България” в Добрич откри предизборната кампания

Ще правим позитивна предизборна кампания, ще чуем проблемите на хората и ще се опитаме да ги решим”, заяви водачът на листата Свилен Трифонов

Коалиция “Продължаваме промяната – Демократична България” в Добрич откри своята предизборна кампания. Водачът на листата Свилен Трифонов и кандидатите за народни представители запалиха свещ в Храм “Свети Георги”, а молебена отслужи отец Георги Дочев.

“Пожелаваме си, както винаги, успех преди всяка кампания. През последните няколко години политическата обстановка и политическите механизми и органи започнаха да се ползват за разчистване на лични сметки, а не за основната си цел, а именно - да се помага на хората. Затова ние даваме първоначален анонс, че ще правим позитивна предизборна  кампания, ще чуем проблемите на хората и ще се опитаме да ги решим”, заяви Свилен Трифонов.

Водачът на листата посочи, че десните сили в Добрич са заедно, въпреки предварителни интриги, които някой се опита да вклини помежду им. “Никой не успя и ние ще се преборим за успех и ще имаме мандат в Добрич”, посочи Трифонов.

Екипът на ПП-ДБ в Добрич има две основни задачи. “Всички десни хора да бъдат убедени, че нямат основания вече да ни се сърдят. Видя се истината, всичко вече е ясно и няма тайни. От тази гледна точка всички трябва обединени и консолидирани да излезем и да подкрепим нашата листа”, посочи като първа цел Трифонов. “След като постигнем това трябва да убедим хората, че ние сме тук, за да решаваме техните проблеми, а не нашите собствени”, допълни той.

“Самата листа е ясен знак, че ние ще се борим за висока избирателна активност, тъй като имаме представители от всички общини в област Добрич. Ще се опитаме да стигнем до всички хора, дори в малките населени места, доколкото ни позволява времето”, посочи Свилен Трифонов.

“Аз съм в непрекъснат контакт с листата. От няколко дни съм в Добрич в непрекъснати срещи и смятам, че с опита и знанията, които имам, ще успея да допринеса наистина да докажем на хората, че има политици, които са тук, за да решават техните проблеми”, каза водачът на листата.

Свилен Трифонов е юрист със солиден опит в гражданското и търговското право, в областта на енергетиката, както и в управлението на процеси и екипи в частния сектор. Притежава и над 17-годишен процесуален опит. След успешно изкаран курс, в края на 2022 г. е вписан като медиатор в Регистъра на медиаторите към Министерство на правосъдието.

Има магистърска степен по право и по икономика със специалност „Счетоводство и одит в нефинансовите предприятия“. Роден е в Плевен, където живее, работи и участва активно в политическия живот. Избран е за народен представител от парламентарната група на „Продължаваме промяната – Демократична България“ в 49-ото Народно събрание от 15 МИР – Плевен. Член на Комисията по земеделието, храните и горите, както и на Комисията по превенция и противодействие на корупцията.

Номерът на Коалиция “Продължаваме промяната – Демократична България” е №26 на парламентарните избори. Листата за 8 МИР Добрич е в състав:

1. Свилен Петров Трифонов

2. Йорданка Яникова Костадинова

3. Деан Иванов Дуков

4. Диян Хинков Деков

5. Тодор Георгиев Моралийски

6. Надежда Димитрова Иванова

7. Стела Димитрова Николова

8. Илина Симеонова Мутафчиева

9. Николай Иванов Николов

10. Ивайло Николаев Мирчев

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

c