Петък, 27 септември 2024

27.09.2024

Последвайте ни

Водачът Мая Димитрова регистрира листата на „БСП Обединена левица“ в Добрич

Водачът Мая Димитрова регистрира в Районната избирателна комисия листата на „БСП Обединена левица“ в Добрич.

„Листата, с която влизаме в предизборната кампания за 51-ото Народно събрание е пълна от десет души. В нея участват предимно млади хора“, коментира пред журналисти Димитрова. Освен от БСП, в нея има представители и на коалиционните партньори. Включени са хора от различни професии. „Разчитаме с тази листа и това, което се случва в страната, да успеем да накараме хората от област Добрич да излязат да гласуват. Най-важното на тези избори е хората да гласуват, за да можем да преодолеем купения вот, за да може 51-ото Народно събрание да има пълен вот, за да може страната да излезе от тази криза, защото тя е във всички аспекти – политическа, икономическа, за демографска да не говорим“, посочи Мая Димитрова.

„Надявам се за повече отговорност. Истина е, че хората са уморени. Това, което се случва в България за последните почти четири години, не се е случвало никъде и ние сме прецедент. Но, ако наистина искаме промяна, трябва да излезем и да гласуваме. Защото не трябва да се забравя, че, освен наше право, гласуването е и наше задължение. За съжаление, много малко изпълняваме задълженията си“, каза водачът на листата на „БСП Обединена левица“.

За да стигне до хората направеното и това, което левите искат да направят, кампанията няма да е със срещи в големи зали, а разговори лице в лице.

„Това ще е кампания разговор с всеки човек, лице в лице. Ще вода позитивна кампания, каквато сме водили винаги досега, ние от БСП“, каза Мая Димитрова.

Заедно с коалиционните партньори ще водят обща кампания, като целта е хората, които досега са гласували за всека от техните листи, сега да гласуват за „БСП Обединена левица“.

„Знаем, че началото е трудно, но това е първата стъпка. Знаем, че лявото има нужда от обединение, а държавата има нужда от силно ляво“, заяви Мая Димитрова.

Листата на „БСП Обединена левица“ за 8 МИР Добрич е в състав:

1. Мая Димитрова - народен представител в 45-ото, 47-ото, 48-ото, 49-ото и 50-ото Народно събрание

2. Илия Илиев /от Ген. Тошево, член на Младежкото обединение на БСП/

3. Стоян Люцканов /Председател на Областния съвет на БСП/

4.  Светлин Колев  /БСП Добрич/

5. Стоянка Кискинова /Изправи се.БГ/

6. Мария Кирякова /БСП Каварна/

7. Д-р Николай Бекяров /АБВ/

8. Маринела Балчева /БСП Добричка/

9. Денислав Великов /МО Добрич/

10. Боян Саркизов /Председател на Общинския съвет на БСП/

c