Неделя, 07 юли 2024

07.07.2024

Последвайте ни

Запомняща се покана към класната отправиха абитуриенти от Добрич (СНИМКИ)

Дванайсетокласниците съчетаха информационни технологии и фолклор, за да изразят благодарността си към Милена Иванова

Учениците от 12 "а" клас на СУ "Любен Каравелов" Добрич отправиха запомняща се покана към Милена Иванова – техен класен ръководител и учител по информационни технологии и информатика. Така те изразиха огромната си благодарност за нейната неизмерима подкрепа. 

Поканата бе напълно тематична и се основаваше на технологии. Учениците с радост използваха радио системата в училище, за да организират изненадата.

Така по системата в СУ „Любен Каравелов“ прозвуча сигнал за уведомяване за опасност, като останалите деца и учители бяха предварително известени. Всички с огромно вълнение се събраха в училищния двор, за да посрещнат г-жа Иванова с плакат, който бе направен с HTML код -  с бутони „да“ или „не“. Имаше рози и торта, която също бе тематична - с информационни технологии. 

През почивните дни класът направи серенада на г-жа Иванова, за да изрази своята благодарност и признателност към нея.

Децата посрещнаха класната си с питка и гайдар. Серенадата бе вдъхновена от българския фолклор, като всички ученици бяха пременени с тениски с шевици. Имаше танци и забавления, които я оставиха с възхита и радост. А първото право хоро бе водено лично от Милена Иванова.

Целият 12 „а“ клас поднася своята благодарност към класния ръководител с думите:

 

"Уважаема г-жо Иванова, 

От името на целия клас бихме искали да Ви изразим нашата безкрайна благодарност за всичко, което направихте за нас през годините на нашето обучение. Благодарим Ви за уроците, които не само са ни помогнали да развием нашите знания и умения, но и са ни вдъхновили да се стремим към по-високи цели и върхове. Вашата способност да помогнете на всеки един от нас, да ни вдъхновите да мечтаем и да вярваме в себе си, е безценна. Вие сте много добър човек и за нас е чест да бъдем Вашите деца! 

Сега, когато сме пред завършване на един етап от нашия живот, ние се чувстваме подготвени, благодарение на Вашите усилия за нас. Вие сте източник на вдъхновение и мъдрост за нас, което ценим и ще запомним завинаги!

Благодарим Ви още веднъж от сърце за подкрепата, уважението и търпението Ви към любимите 12 "а" клас! 

С уважение,

Вашите деца

(12 "а", випуск 2024)“

c