Неделя, 30 юни 2024

30.06.2024

Последвайте ни

Йордан Иванов, ГЕРБ-СДС: Готов съм да поема отговорността пред Вас като Ваш народен представител

Йордан Иванов – втори в листата на ГЕРБ-СДС – Добрич: 27 дни, над 100 срещи с Вас – честни добруджанци

Часове преди деня за размисъл, предшестващ изборния ден за 50-о Народно събрание, вторият в листата на ГЕРБ-СДС – Добрич – Йордан Иванов, се обърна към добруджанци с тези думи:

Здравейте. Аз съм Йордан Иванов – кандидат за Ваш народен представител от ГЕРБ-СДС – Добрич. От 10 май – началото на предизборната кампания минаха 27 дни. Над 270 часа от тях посветих на срещи с Вас – моите потенциални избиратели. Изминах над 3000 км. – все едно 3 пъти ходих до София и се връщах при Вас. Обиколих 86 населени места в Добруджа и проведох над 100 срещи с десетки честни, трудолюбиви българи. Исках да се видя очи в очи с Вас. За да знам кого мога да представлявам и какво очаквате от мен, ако стигна до Народното събрание. Исках да ме видите и Вие. За да споделите най-важното и дългоочаквано. За да знаете на кого възлагате задачи, от кого ще очаквате решения и кого ще държите отговорен.

Всяка вечер разказвах на семейството си какво съм научил през деня от Вас и получавах пълната им подкрепа, че си струва. Че можем! И трупах сили за новия ден.

Заедно стигнахме до извода, че Родината ни България има нужда от сигурност и стабилно правителство, което да изпълни програмата си в пълен 4-годишен мандат.

Благодаря Ви за времето! Благодаря Ви за вниманието! Благодаря Ви за отговорностите, които ми възложихте! Заедно можем да постигнем целите! Гласувайте за ГЕРБ-СДС с номер 22 и за мен – Вашият народен представител с преференция 102, за да се поздравим с победа на 9 юни!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

c