Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Топ журналисти от европейски туристически медии посетиха "Албена"

Три групи журналисти и инфлуенсъри от Германия и Скандинавските страни са на обиколка из Българското Черноморие

В средата на септември месец Северното и Южното Черноморие в България се превърнаха в притегателен център за някои от най-влиятелните журналисти в областта на туризма от Германия и Скандинавските държави.

Общо три групи от топ журналисти и инфлуенсъри са в страната ни с цел промотирането на България като атрактивна морска дестинация сред ключовите пазари за входящ туризъм като: Германия, Дания, Швеция, Норвегия и Финландия, съобщават от „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД, компанията, която е оператор на летищата във Варна и Бургас.

От 11-ти до 18-ти септември, по инициатива на „Албена“ АД, съвместно с един от най-големите туроператори на Скандинавския пазар - Nordic Leisure Travel Group, както и с авиокомпания Sunclass Airlines, която изпълнява чартърни полети от Дания, Норвегия, Финландия и Швеция до Варна през летния сезон, група от 5 журналисти, представители на туроператора и авиокомпанията ще се запознаят отблизо с богатствата на Северното Черноморие.

„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД успешно си партнира с всички участници от екосистемата в областта на туризма, в т.ч. хотелиери, туроператори, авиокомпании и летища, продължавайки активно да работи за популяризиране на Българското Черноморие на ключовите за входящия туризъм пазари!

Д-р Франк Кванте, Главен изпълнителен директор на „Фрапорт България“ и председател на Алианс Българско Черноморие: „Силно приветствам тези маркетингови мерки и съм благодарен на всички поддръжници, особено на Албена, хотели Мелиа, но и на Община Варна, Балчик, Несебър, Санта Марина и Св. Св. Константин и Елена, които направиха тази обиколка възможна! На срещата ми с журналистите получихме много положителна обратна връзка и това следва да доведе до изключително позитивно отразяване в медиите!“.

c