Неделя, 07 юли 2024

07.07.2024

Последвайте ни

Събрани са средствата за лечението на 25-годишния Павел Йорданов от Шабла

Общността в Шабл с подкрепата на приятели от Варна и Добрич се обединиха и събраха средствата, необходими за лечението и възстановяването на 25-годишния Павел Йорданов, който пострада при тежка катастрофа по пътя Каварна - Шабла на 8 март тази година.

Млад мъж е с опасност за живота след тежка катастрофа по пътя Каварна - Шабла 

Припомняме, че в злополучната нощ след разклона за село Раковски по посока Шабла лек автомобил "Пежо" с регистрация ТХ се блъска в крайпътно дърво, а пристигналите на м1сто пожарникари се наложило около 40 минути да режат колата, за да могат да извадят пострадалия.

Млад мъж от Шабла спешно се нуждае от средства за лечение след тежка катастрофа 

След катастрофата близки на младежа и сдружението „Шабла помага“ обявиха дарителска кампания за спешно събиране на средства за лечението на Павел Йорданов. Те бяха нужни за поредица от хирургически интервенции, някои свързани със скъпоструващи импланти и медикаменти.

Благотворителен футболен турнир в помощ на 25-годишния Павел Йорданов от Шабла

Беше организиран и благотворителен турнир по футбол от ФК „Нефтяник 2010“ и ФК „Кария“ в Шабла с участие на децата от и големите футболисти от двата отбора, както и много други фенове на футболната игра. Бяха събрани 5015 лева за лечението.

Семейството на Павел изразява признателност и безкрайна благодарност за мащабната вълна от емпатия, съпричастност, съчувствие и помощ, които общността на Шабла демонстрира.

През 2020 година Павел Йорданов, тогава 20-годишен студент, извади кръста от бурното море край Шабла на Богоявление

Павел е преминал през редица операции успешно, преместен е вече от реанимация в ортопедия и се възстановява успешно пишат близки до семейството. С получените средства от даренията семейството успя да заплати всички необходими, операции, лекарства, импланти и консумативи. Събраните пари ще бъдат достатъчни за покриване на медицинските разходи през дългите месеци на изследвания, рехабилитация и възстановяване на Павел.

c