Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Романтичен жест усмихна Добрич – жена честити на любимия с надпис върху асфалта

„Ние сме от двойките, които се обичаме като деца. Е понякога и се караме като такива. Запознахме се преди 6 години на работа, тогава аз живеех в София, а той в Добрич. Бяхме колеги, но живеехме в различни градове, а и бяхме на различни етапи от живота си. Така тогава нищо не се получи. 4 години по-късно съдбата отново реши да ни събере. Тогава пламна истинска любов и страст. И така до днес“, споделя Александра Панова.

Преди дни младата жена честити рождения ден на любимия си по нетрадиционен начин. Тя честити рождения ден на своя „Чочи“ с надпис върху асфалта по улица „Георги Кирков“ в Добрич. Това нетрадиционно обяснение в любов усмихна деня на мнозина, които го видяха на живо или в социалната мрежа.

Про Нюз Добрич успя да открие авторката на надписа, която разказа за своя Чочи и за връзката им.

„Силвиян е от хората, които обичат сантиментални жестове, а не комерсиални подаръци. Обичаме да си пишем шарени бележки с кратки любовни послания скрити някъде из вещите на другия. Често се чуваме по телефона, само за да си кажем че се обичаме“, сподели младата жена.

„Разбира се, и ние понякога влизаме в сивото ежедневие и отделяме по-малко време на подобни закачки, затова исках да направя нещо мило и леко лудо за неговия 33-ти рожден ден. Това бяха и неговите думи, когато на 21:03 в 00:00 му се обадих по телефона, за да излезе на своята тераса - засмя се по телефона и каза "Луда жено, качвай се горе!", продължава разказа си Александра.

Казва, че създаването на цветния надпис й отнело немалко време. Докато рисувала върху асфалта, имало и хора, които минавали и наблюдавали какво се случва. Но повечето възкликвали положително.

c