Събота, 04 май 2024

04.05.2024

Последвайте ни

ПП „ Продължаваме Промяната“ учреди общинска организация „Промени Добрич!“

Единодушно за председател беше избран Радослав Георгиев. В екипа на общинското ръководство влизат още Димитър Вълчанов и Даниел Алексиев

Общинска организация в Добрич на ПП „Продължаваме промяната“ бе учредена в областния център на 18 август.

Гост на събитието и представител на националния щаб бе народният представител от ПГ на ПП-ДБ Настимир Ананиев. Той е зам.-председател на Комисия по транспорт и съобщения и член на Комисия по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление в 49-ото Народно събрание.

Единодушно за председател беше избран  Радослав Георгиев, мениджър покупко-продажби на „Алиев 2000“. В екипа на общинското ръководство влизат още Димитър Вълчанов и Даниел Алексиев.

Гост на събитието бе и областният управител на Добрич Йорданка Костадинова.

Ръководството на организацията си поставя за цел да спечели доверието на съгражданите си на предстоящите местни избори и да работи за превръщането на община Добрич в предпочитано място за реализация и живот. Дейността ще бъде насочена към диалог с хората и не просто констатиране на техните проблеми, а търсене и намиране на конкретни решения.

Настимир Ананиев призова областната структура на ПП в Добрич да бъде активна, да търси представителите на Продължаваме промяната на различните нива на управление на страната, за да бъдат решавани местните и регионални проблеми. „Имате ресурс от хора, главно от изпълнителната власт и Народното събрание, възползвайте се от него!“, призова той.

 

c