Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Отново обявиха конкурс за управител на „Градски транспорт Добрич“

Нов конкурс за управител на „Градски транспорт Добрич“ ЕООД е обявен от Общината, съгласно решението на Общинския съвет от февруари. Сред изискванията към кандидатите са да имат завършено висше образование, най–малко 5 години професионален опит, да не извършват търговски сделки от свое или от чуждо име, да не са съдружници в дружества и др. Не могат да бъдат управители и изпълнителни членове на съветите на директорите и на управителните съвети лица, които работят по трудов договор или по служебно правоотношение.

Откриват нов конкурс за управител на „Градски транспорт Добрич" ЕООД

Конкурсът за избор на управител на търговското дружество ще се проведе на три етапа – по документи, представяне на бизнес програма и събеседване.

Това е вторият конкурс за длъжността, след като през януари Общинският съвет не прие докладната записка за одобряване предложението на конкурсната комисия за избор на Катя Петкова. Припомняме, че резултатът от конкурса бе обявен на 23 януари 2024 година, което е три месеца след като комисията е излязла с решение – 26 октомври 2023 година.

Общинският съвет не одобри Катя Петкова за управител на „Градски транспорт Добрич“

На сесията през февруари Общинският съвет реши Катя Петкова да изпълнява длъжността до избора на нов управител.

c