Понеделник, 17 юни 2024

17.06.2024

Последвайте ни

Областният управител на Русе ще се съветва с предшествениците си ежемесечно за възможности за развитието на региона

Поне един път в месеца да се правят регионални срещи на бившите областни управители на Русе. Това предлага настоящият областен управител в крайдунавския град Драгомир Драганов, съобщи екпертът по връзки с обществеността в неговата администрация Георги Георгиев. 
Той уточни, че целта на инициативата е да се обсъждат идеи за успешното културно и икономическо развитие на региона. На първата подобна среща, която се е състояла след празничния 24 май са присъствали Владимир Недялков, Йордан Борисов, Димитър Маринов, Емил Бачийски, Венцислав Калчев, Галин Григоров, Данаил Ковачев и Баки Солак. 
„През годините винаги е имало приемственост между всеки областен управител и заместниците. Добрите практики са съхранени и надграждани. Винаги е работено в екип и целенасочено“, коментира Драганов, цитиран от пресслужбата на областната администрация в Русе. 
От там уточниха, че бившите областни управители са се доказали като професионалисти в различни сфери на обществения живот. Затова споделянето на успешните практики от тяхната работа могат да бъдат ключов фактор за просперитета на региона. 

c