Сряда, 26 юни 2024

26.06.2024

Последвайте ни

ОИЦ-Добрич организира събитие за европейските средства за образование през 2024 г.

Областният информационен център в Добрич(ОИЦ-Добрич), в партньорство с Центъра за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР) в София и Община град Добрич ще проведат съвместна информационна среща на тема „Европейски средства за образованието 2024“.

Срещата ще се проведе на 27юни (четвъртък) 2024 г. от 17:30 часа, в хибриден формат – присъствено в Голямата заседателна зала, ет. 2 на Община град Добрич, и виртуално във Фейсбук страницата на ОИЦ-Добрич на следния линк: https://www.facebook.com/oic.dobrch.

Участие в информационната среща е безплатно. При желание за участие се попълва регистрационната форма: https://www.surveymonkey.com/r/5BJHX23.

Експертите от ЦРЧР - София, в качеството си на Национална агенция за България по администриране на Програма „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ ще представят възможностите за кандидатстване, предлагани от Програмите „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“, съвети при кандидатстване и често срещани грешки. Ще бъде предоставена информация относно предстоящите срокове за кандидатстване, насочена към потенциални кандидати, които нямат опит в работата по програмите и не са кандидатствали до момента или през последните няколко години.

Екипът на Областния информационен център – Добрич ще представи условията за кандидатстване по отворената за кандидатстване процедура Утвърждаване на интеркултурното образование, чрез култура, наука и спорт, както и други възможности за финансиране с европейски средства.

c