Понеделник, 17 юни 2024

17.06.2024

Последвайте ни

Лидерите на „Продължаваме промяната – Демократична България“ представиха в Карлово приоритетите на коалицията

Лидерите на „Продължаваме промяната – Демократична България“ представиха в Карлово приоритетите на коалицията. 
Според акад. Николай Денков в държавния бюджет са предвидени достатъчно средства за изпълнение на проекти в общините и е ключово те да бъдат подадени и изпълнени. Спекулации, че някой не е дал пари, нямат място в момента, каза той. 
Наложихме европейска финансова политика и това се усети в доходите. Видя се, че пари има, важното е средствата да бъдат реално вложени в проекти, каза Асен Василев. Според него трябва да продължи политиката, обърната към младите семейства и пенсионерите и да се разширят капиталовите инвестиции в бизнеса, а целта е средната заплата да бъде 2 хил. евро.  
Целта ни е да продължи повишаването на стандарта на гражданите, каза ген. Атанас Атанасов. Според него българският сектор за сигурност няма капацитет да защитава националните интереси, а основната причина ГЕРБ да провалят ротацията е отказът им за дълбока реформа в него. 
Според Кирил Петков 80 на сто от българите не са щастливи, а желанието им е „нашите пари да служат на нас и институциите да работят за нас“. Те разбират, че България е на кръстопът и не можем да го изпуснем, каза той и призова всички да гласуват, за да дойде мнозинството в парламента. 
Водачът на листата на ПП – ДБ за областта Богдан Богданов посочи, че приоритетите са насочени към инвестиции в инфраструктура, образование и здравеопазване. Парите са осигурени, необходим е административен капацитет за реализиране на проектите. 

c