Понеделник, 08 юли 2024

08.07.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 8 юли: Напрегнат и сложен ден за скорпионите, рибите жънат успех

Овен

Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Телец

Днес в хода на събитията ше станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще разберете всичко малко по- късно!

Близнаци

Днес не трябва да предвиждате, как ще действат обкръжаващите, защото денят е пълен с неопределеност. Просто трябва да сте готови за всичко. Някой от власт имащите може да се опита да Ви смачка с властта си, но е по-добре да се въздържате от обвинения , че блъфират или пък да поставите под съмнение нечий изказвания. Това може да се окажат изключително отговорни нападки. Вместо това, дръжте се настрана от всички, които се опитват да Ви манипулират. Почакайте, докато ситуацията стане по-предсказуема, и чак след това може да реагирате.

Рак

Денят е благоприятен за това, да си представите промените във Вашата работа. Ако си представите как виждате своето идеално работно място , запишете го и се опитайте да го реализирате като план. Прекалена активност днес не е нужна, защото има голяна вероятност тези действия да Ви отнемат много сили, а да не донесат конкретен резултат, ако предварително не планирате всичко до най-дребния детайл.

Лъв

Денят ще се подрежда не много благоприятно. Затова ще попаднете в ситуация, която ще Ви принуди да направите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно лично за Вас – собствените принципи или интересите на много близък човек. Самата ситуация ще Ви действа угнетяващо, като същевременно ще чувствате, че Ви подтикват именно към това решение, което изглежда най-малко привлекателно. Не би било зле за известно време да останете насаме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат възможност да „разпуснете” и ще способства пробуждането на интуицията.

Дева

Това е един много подходящ ден за контакти с далечни партньори, независимо дали са от друг град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите интереси при този диалог от разстояние, а отстъпките, които ще направите, няма да противоречат на Вашите интереси. При личните срещи ще Ви бъде доста по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно вероятно е ново романтично увлечение, тъй като съвсем няма да бъде трудно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на силните усещания, ще бъдете удовлетворени: очакват Ви множество приключения.

Везни

Днес ще намерите лост и опорна точка, ще разрешите тежък проблем или спор. Денят е зареден с огромен енергиен потенциал, но и нуждите са големи. Трудно се оправят хората с психични проблеми, пълнолунието ни подлудява. В такъв момент се решавате на връзка, от която в миналото сте бягали. Кой знае, може да е за добро, може животът ви да се обърне в една по-стабилна посока. Неблагоприятно за операции, свързани с голяма кръвозагуба.

Скорпион

Денят е напрегнат и сложен. Ще останете насаме със собствените си проблеми и никой няма да бърза да Ви предложи помощ и подкрепа.Отношението Ви към обкръжаващите ще става все по-критично и днес ще виждате чуждите слабости и недостатъци, а на достойнствата няма да обръщате внимание. Имайте предвид, че и на Вас гледат по същия начин. Не се учудвайте, ако малките Ви пропуски моментално станат достояние на всички. Това не е най-добрия ден за романтични срещи и запознанства. Да Ви се угоди и да бъдете зарадвани с нещо, ще е доста трудна работа.

Стрелец

Днес може да узнаете нещо много важно, но инструкции за приложението на получената информация никой няма да Ви даде. Ще се наложи сами да си мислите и решавате, как да се разпореждате с нея. Успех!

Козирог

Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да се помири с това, че е завършил някакъв пореден етап от Вашите отношения.Опитайте се да го убедите, че скоро започва следващия, а той ще бъде много по- добър, по-ярък, топъл и интересен от предходния.

Водолей

Вроденият Ви интерес към експериментите, оптимизация на процесите и прогресивните тенденции, ще Ви съпровожда чак до късно вечерта. В началото на деня ще сте склонни да отделяте повече внимание на вече познати неща: например, да възобновите работата си над отдавна забравена идея. Само че фокусът на Вашето внимание постепенно ще се измества в посока на по-перспективни направления, от които сте се заинтересували. В края на деня ще имате отличен шанс да заздравите връзките си с надеждни хора, които няма да Ви подведат и в най-сложната ситуация.

Риби

Предстои Ви успешен ден. Вашият любим човек ще бъде постоянно до Вас, когато се занимавате със своите работи, но това съвсем няма да Ви пречи. Напротив, това ще Ви позволи да се занимавате със своите работи и да се чувствате по-уютно и защитено. Както никога.

c