Сряда, 03 юли 2024

03.07.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 30 май: Шарен ден – Овните изпълняват желанията си, усилията на телците отиват на вятъра

Овен

Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Телец

Оказвате се в незавидно положение: усилията Ви отиват на вятъра, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което трябва. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкова по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с когото по-рано сте имали работа. Имайте предвид, че отношенията ще се развиват както преди, независимо от станалите междувременно с вас промени. Много е важно, да запазите доверието в любимия човек, затова трябва да се откажете от двусмислени изказвания и недомлъвки, а още повече от лъжа във всичките и проявления. И в работата, и в личните отношения, е необходима прозрачност.

Близнаци

Не лош ден за онези, които са в състояние да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано създадени планове се крие ключа на успеха в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкова по-добре. Възможни са трудности в общуването, даже с хора, които отдавна и добре познавате. Точно за това става безсмислено обсъждането на някакви сериозни въпроси: тоя ще доведе само до разногласия и обиди. Вечерта са възможни неочаквани визити, които ще Ви развълнуват.

Рак

Не е изключено домашните работи да ангажират голяма част от Вашето време. Но да се посветите изцяло на дома си и на семейството, все-пак едва ли ще испеете, и затова е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя план за деня така, че в него да има място за решаване и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено важно решение относно Ваши недвижими имоти, родителски права или семеен статус.

Лъв

Ако съществува човек, който обикновено е достатъчно уверен в това , какво иска, и кога и как трябва да го направи, това сте Вие. Само че в настоящия момент просто се разкъсвате между това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не съвсем добре, което означава, да останете на крак до тогава, до когато изобщо е възможно, и да забравите за всичко, освен за сегашната вечер. Окончателното решение, разбира се, остава на Вашата съвест, но при наличието на нужния двуног компаньон, интересен филм и примамлива огромна купа с пуканки, нама да изпитате особени колебания.

Дева

Напрегнат ден. Личните отношения навлизат в сложна фаза и за да се стигне до сериозен конфликт, е достатъчна само малка искрица разногласие. Конфликти ще има дори и при най-хармоничните двойки. Впрочем, опитните Деви ще успеят да потушат разгорелия се пожар, с помощтта на дипломатически хитринки. Не си правете някакви сложни планове за този ден: вероятността да успеете да ги реализирате , не е достатъчно голяма. Пестете енергията си и не започвайте мащабни работи. По-добре се ограничете с ежедневните грижи.

Везни

На Вашия любим човек днес много ще му се иска, да поразговаряте за вечното и непреходното, а за Вас ще е особено трудно да уловите хода нас неговите размишления, а следователно, и да му отговорите нещо вразумтелно. Затова . ако в един момент просто си дадете сметка, че не го разбирате, не му го казвайте, а само кимайте разбиращо.

Скорпион

Днес ще Ви бъде тъжно и самотно в компанията на Вашия любим човек, дори той да положи всички възможни и невъзможни усилия за да измени ситуацията. Тя ще се измени само в случай, че Вие силно поискате това, и насочите доста усилия за изпълнение на това желание.

Стрелец

През този ден ще бъдете склонни към деловитост. Възможно е да Ви се прииска да удовлетворите своите не малки потребности за нещо, да благоустроите бита си или да си напълните портмонето. Но каквото и да правите, ще се наложи да се ръководите не само от своите желания, но и от здравия разум или служебните си задължения. Вечерта ще Ви донесе нови интереси и ще Ви накара да се откажете от прекомерната строгост , придирчивост и официалност. Неформалните дружески отношения ще Ви примамват с голяма сила. Не изменяйте на целите, които сте си поставили, и всичко ще бъде наред.

Козирог

С идеите правете това, което правят почитателите на бодибилдинга със своето тяло. Вземете идеята, досложете и необходимото количество „хранителни вещества”, тренирайте я, разработвайте я, и в крайна сметка ще получите такъв резултат, който може да издържи конкуренцията даже на международно ниво! Възможно е някога Ваша идея да може да се реализира в политическата сфера. Има вероятност да изкарвате доста пари и със своята организираност и със славата си на целеустремен човек, с дисциплинираност, а също и с таланта си, да превръщате не лошите идеи във великолепни.

Водолей

Обичате да се гмуркате с главата надолу в дълбокото, особено ако става дума за вихъра на любовта! Но ако стремежът Ви е, до край да натиснете педала на газта в отношения, които едва набират скорост след старта, забавете темпото! Прекарайте следващите няколко дни насаме със себе си и решете, наистина ли този човек си заслужава усилията, за да можете да изведете отношенията с него на следващото ниво. Ако това е обикновено забавление, опитите да го превърнете в нещо по-голямо , само ще оставят неприятен привкус в устата Ви. Но ако след като изминат 72 часа, все още усещате ентусиазъм за продължаване напред, тогава не се бавете.

Риби

Ако Вашия партньор е „мамино синче”, днес е най- подходящото време да направите нещо по въпроса. Опитайте да направите необходимите усилия , та поне малко да го промените! Ако всичко наистина е абсолютно безполезно, решете през днешния ден , струва ли си да продължавате вашите отношения и готови ли сте, да се помирите с неговите слабости.

c