Събота, 27 юли 2024

27.07.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 25 юли: Промените са сериозни - звездите обещават щастие на тези зодии

Овен

Началото на деня може да се ознаменува с прилив на творческа енергия, жажда за свободна дейност и опити да се осъществи мечтата Ви. Само че подобно настроение ще бъде не за дълго: вече след обед ентусиазмът Ви ще изстине и ще приеме по-умерен вид. Контактите с децата, любимите хора или с колегите по някаква творческа работа , или с колегите по отдих, има смисъл да бъдат оставени за следващия ден. Вечерта не е зле да се заемете с оправянето на грешки в замислената от Вас работа. Заслужава си също да си спомните за здравето и начините да поддържате своя организъм в работна форма.

Телец

Денят ще се подрежда доста удачно, тъй като Вие не се страхувате от трудностите, а от преодоляването им даже изпитвате някакво удоволствие. Възможни са проблеми в деловите отношения, но Вие ще успеете да запазите своя авторитет и да попречите на развитието на конфликт. Сделките, сключени през този ден, ще бъдат изгодни. Втората половина на деня е добре да посветите на посещение на светски мероприятия. Новите впечатления ще Ви бъдат от полза, а самот излизане „сред хората” ще Ви радва. Освен това, са възможни интересни срещи.

Близнаци

Денят няма да е особено успешен за Близнаците, тъй като слабостите и грешките на представителите на знака, ще се набиват на очи. Няма да е лесно да убедите хората, че сте способни на много неща, защото пропуските Ви помнят всички, а постиженията по някаква причина остават без внимание. В обкръжението си вероятно ще намерите човек, който е имал пръст в разпространената за Вас клеверническа информация. Денят е благоприятен за нови запознанства, като ще съумеете бързо да придобиете вярна представа за хората, с които имате работа. Романтични увлечения са малко вероятни.

Рак

Събитията от този ден може да използвате в свой интерес, ако успеете да се приспособите към ситуацията. На ставащите промени трябва да реагирате много бързо, и трактически няма да имате време за размишления. Именно затова интуицията днес се оказва много по-полезна от логиката и си намира разнообразно приложение на доста места. Възможно е леко неразположение, а вечерта са вероятни главоболие и безсъница. Търсете знания, които ще Ви помогнат да забравите трудностите и проблемите. Неприятни разговори и изясняване на отношенията не са желателни . Те лесно може да прераснат в караница, за която дълго ще съжалявате.

Лъв

Лъвовете трябвада знаят, че този ден не изглежда особено обещаващо от професионална гледна точка. А това значи, че важните проекти и отговорните задачи е по-добре да се отложат. С тях ще се заемете после, в някой по-благоприятен ден. Сега ще се наложи да се концентрирате на скучната, но все пак изискваща внимание рутина, още повече, че днес тя не изглежда така глупаво еднообразно, както обикновено. Не трябва и да ставате инициатор на радикални промени в личния си живот. Ще Ви бъде трудно да подберете нужните думи , за да обясните своята позиция, а после много Ваши идеи ще бъдат възприети негативно.

Дева

Целта, която сте си поставили е много хубава, но дали е реалистична? Но докато се стараете да я постигнете, другите задачи и цели , изискващи Вашето внимание, ще изостанат, а това може да доведе до нула всичко, което сте постигнали и към което се стремите. Каквото и да правите, продължавайте повече да общувате с обкръжаващите – сега отлично се справяте с това. Освен това, докато продължавате да общувате с когото и да било, Вашите мисли продължават да се развиват в нужното направление.

Везни

Станете за своя любил човек истинска майка, даже ако половата Ви принадлежност диктува да бъде баща. Бъдете търпеливи, мъдри и снизходителни към неговите лудории и неразумни постъпки. Именно Вие, тактично и коректно, можете да го насочите по пътя на истината. Само не бъдете досадни, защото това може да предизвика раздразнение.

Скорпион

Днес ще Ви бъде доста трудно да съгласувате плановете си за близко бъдеще с плановете на своя любим човек. По някаква причина компромис няма да бъде възможно да се намери. Навярно тази дейност е по-добре да отложите за по-добро време.

Стрелец

Възможни са сериозни загуби и не на шега проблеми. Със своята обичайна енергия много трудно ще можете да се противопоставите на нападките на недоброжелателите, поради което няма да Ви е излишна подкрепа. Проверените съюзници няма да Ви окажат помощ, но ще Ви зарадва много факта, че на Ваша страна неочаквано ще застане много влиятелен човек. Напрегнатост, чиито произход и причини не да са ясни, ще присъстват в личните отношения и ще рушат тяхната хармония. Ако бъдете по-внимателни, навярно ще си дадете сметка, какво точно дразни близките Ви.

Козирог

Още от сутринта ще започнете да виждате признаци за това, че действате правилно. Източникът на невероятно влияние в живота Ви Ви подтиква в удивително позитивно направление, макар че и не се старае да го скрие. Като правило преструването е съвършено безполезно и затова е добре да сте признателни на хората, които изключително много Ви уважават, защото сте честни и праволинейни. Внесете прозрачност в живота си. Предприемайте сериозни крачки вместо тихите, за които сте се надявали, да останат незабелязани. Вдигайте шум!

Водолей

Най-добре ще бъде днешната романтична среща да проведете на чист въздух. Идеалният вариант за това би било, да поседите на брега на океана, но поради липса на такъв може да се възползвате от всеки наличен водоем, независимо от неговата големина.

c