Събота, 27 юли 2024

27.07.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 24 юли: Не бързайте днес - звездите с предупреждение за тези зодии

Овен

Днес постоянно ще Ви се иска да бързате: да правите всичко малсимално бързо и да постигате желаните резултати в максимално кратък срок. Само че , за съжакение, скоростта съвсем не е онова чукче, с помощта на което може да почукате на вратата на вътрешния мир на Вашия любим човек. По- добре ще бъде, ако бързате бавно…

Телец

Зачестилото Ви пребиваване пред публика ще Ви даде възможност да се откъснете от вътрешния диалог, който усилено водите със себе си вече от няколко дни. Сега може да изключите онази част от мозъка си, която отговаря за мисленето, и да прекарате някое време, скачайки от една повърхностна дреболия на друга. Разтворете обятията си за външния свят! Ако е възможно, идете някъде, където бихте могли да се хвърлите с главата надолу в епицентъра на действието. Смесете се с тълпата!

Близнаци

Днес стремежът Ви ще е свързан с промени към по-добро в деловата сфера. Има вероятност да получите неочаквани и интересни предложения, както и възможност да се присъедините към много перспективен проект. Знайте, че изискванията, които ще бъдат предявени към Вас ще се окажат доста сложни, и затова няма да имате никаква възможност за отпускане. Но има и добри новини: Вие сте в числото на малкото хора, които ще успеят да се справят с целия този хаос и дразнещи дреболии, които днес ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа! Ако става дума за търпение, то ще Ви е много необходимо през следващите няколко дни, а за днешния да не говорим…

Рак

Раците трябва да бъдат много предпазливи: през този ден представителите на знака много рискуват да загубят, и то поради собственото си невнимание. Във всяка работа е нужно повишено внимание и прецизност, но това особено силно се отнася за тези, които имат работа със сложна техника, остри инструменти и транспортни средства. За щастие през този ден близките хора няма да Ви създават допълнителни затруднения. Личните отношения ще се подреждат много хармонично, а разправии са малко вероятни. Вечерта е изключително подходяща за почивка в къщи.

Лъв

Днешният ден може да Ви донесе не лоша педагогическа практика. Той ще бъде благоприятен за предаване на знания на младото поколение, особено за обучението на децата на чужд език. Само не се престаравайте и не се опитвайте да напъхате наведнъж в главата им всичко, което знаете, иначе рискувате да престанете да се разбирате въобще..

Дева

Лошата новина е, че се движите по минно поле, а добрата – че посоката е правилно избрана. Включете бдителността и наблюдателността на пълна мощност, и се дръжте колкото е възможно по-далече от всичко, което напомня суета и прибързаност, и бавно се придвижвайте напред към целта. Сложно ще се подреждат и отношенията Ви с близките, на които днешното Ви поведение ще се струва до голяма степен странно. Впрочем, всички ще Ви разберат правилно, ако не пожалите време за подробни и многократни обяснения. На помощ може да разчитате през втората половина от деня, и то – от съвършено неочаквано място…

Везни

Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко реалксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

Скорпион

Дългият период на Вашата увереност в себе си в този момент преживява не само възходи, но и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на верен път? Ако от време на време се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та затова не почвайте да си правите самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят относно това, което вършите, но това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да направите, за да запазите душевното си спокойствие е, да проявите търпение. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Козирог

Днес нещо ще Ви накара да се връщате многократно към отдавна отминалите дни. Не е нужно, да се опитвате да отпъдите тези спомени, а просто им се насладете. Далеч не всеки ще оцени нежността в гласа Ви, при разказа за отминалата любов.

Водолей

Прекалена упоритост, или ако трябва да сме точни – инат, днес съвсем не са уместни. Това, което ще Ви бъде полезно през този ден, е отстъпчивостта. Изслушвайте своите опоненти, анализирайте техните предложения и се съгласявайте на компромиси! Така не само ще запазите мира, но и ще се приближите към осъществяването на своята заветна мечта. Ще Ви зарадват много интересни предложения. Макар че са необичайни, заслужава си, да ги обмислите подобаващо. Денят е хубав и с това, че позволява да се приближите до реализацията на своята заветна мечта, като при това ще избегнете и емоционалните сътресения, и поемането на непосилни задължения….

Риби

Днес не е зле да се въздържате от остри дискусии, както и от спорове с шефовете и колегите, а да се съсредоточите в работата, носеща реална полза. Отложете обсъждането на такива въпроси като световния ред и глобалното затопляне – те отнемат енергия, която може да използвате за по-полезни неща. Не се плашете от разногласията с любимия човек: може да се намери компромис и това ще се окаже не толкова трудно. Вечерта е прекрасно време за романтични среши и за почивка за двама.

c